President Hotel'den, esnafa ‘Çevre eğitimi'...

BW The President Hotel, çevre duyarlılığının artırılması amacıyla; 21 ile 26 Mart tarihleri arasındaki Orman Haftası’nda, çevre esnafına; hem ‘çam fidanı’ hediye ederken, hem de geçtiğimiz hafta ‘çevre eğitimi’ semineri düzenledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
President Hotel'den, esnafa ‘Çevre eğitimi'...
Seminere katılan 30’un üzerindeki esnafa; dünya ve ülkemiz gündeminde yer alan, küresel ısınma, su kaynaklarının azalması, doğanın kirlenmesi gibi çevre sorunları ile atıkların geri kazandırılması, su ve enerji tasarrufu gibi konularda kapsamlı bir eğitim verildi.




Seminerde, gelecek kuşaklara ‘yaşanabilir bir çevre’ bırakıyor olmanın öneminin anlatıldığını kaydeden BW The President Hotel Çevre Sorumlusu Emine Girgin, “Eğitim sırasında, çocuklarımıza, üzerinde yaşayabilecekleri ‘sağlıklı bir çevre’ bırakıyor olabilmenin önemini anlatıyoruz. Kıt olan kaynaklarımızın korunması için enerji ve su tasarrufu, atıkların geri kazandırılması gibi konularda yapılabilecekler hakkında örnekler veriyoruz.
Zira, gelecek 50 yıl içerisinde, atmosfer sıcaklığında oluşabilecek 1 derecelik artış, tüm eko-sistemi altüst ederek, kuraklıktan susuzluğa kadar çok ciddi sorunlarla karşı karşıya kalınmasına neden olacaktır. Bu nedenle, gerekli önlemlerin biran önce alınması lazımdır” dedi.

İstanbul’un ilk ‘Yeşil Yıldız’ alan oteli olduklarını hatırlatan BW The President Hotel Teknik Müdürü Erdoğan Işıklar, çevreye duyarlı bir tesis olabilmek için teknolojik altyapı yatırımlarının devam ettiğini ve yeni teknolojilerin yakından takip edildiğini belirtti.


 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.