POYD, Sueno Golf Hotels'de toplandı...

(POYD) Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin geleneksel aylık yemekli toplantısı Belek Sueno Golf Hotels’de ’de gerçekleştirildi. POYD üyeleri sezonu değerlendirdiler, gelecek yıl planlarını paylaştılar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
POYD, Sueno Golf Hotels'de toplandı...

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD), Belek Sueno Golf Hotels’de toplandı. Sueno Golf Hotels Genel Müdürü Kurtuluş Gülşen’in ev sahipliğinde bir araya gelen POYD üyeleri turizmdeki son gelişmeleri tartıştılar ve görüş alışverişinde bulundular.

 

Bu arada POYD üyelerine 3DLocationEarth Genel Müdürü Aybars Görpe tarafından, Türkiye’nin tek 3 boyutlu sektör rehberi olan 3DLocationEarth.com hakkında geniş bilgi verildi.

 

3DLocationEarth Genel Müdürü Aybars Görpe POYD üyelerine, Türkiye’nin tek 3 boyutlu sektör rehberi olan 3DLocationEarth.com hakkında bilgiler verdi. Görpe, projenin turizm tanıtımı için önemli bir proje olduğunu ifade ederken, “Türkiye’nin tek 3 boyutlu sektör rehberi olan 3DLocationEarth.com; mimari projelerin 3DMAX programında 3 boyutlu modellenerek, gerçek malzeme kaplamaları ve özel efektlerle işlendiği Render uygulamalarının yanı sıra ülkemizde sayılı birkaç firma tarafından yapılabilen vray animasyon filmleri ve kuruluşlara yönelik internet siteleri tasarlayan 3DVisualEarth firmasının bir projesidir.

2008 yılı Eylül ayında yayına giren 3DLocationEarth.com, şu anda dünya genelinde Google Earth üzerinde en fazla 3 boyutlu binaya sahip tek firmadır. 3DLocationEarth.com; Google Earth tabanlı programı ile başta oteller olmak üzere turizm sektöründe faaliyet gösteren kuruluşlara satış odaklı yeni nesil tanıtım ve pazarlama fırsatları sunmaktadır. Uygulama sayesinde turistik oteller 3 boyutlu olarak modellenip haritadaki gerçek yerine konumlandırılmakta ve böylece o anda dünyanın neresinde olunursa olunsun Google Earth üzerinden 3 boyutlu olarak gezilebilmektedir” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.