Polonya'da iki büyük tur operatörü iflas etti...

Polonya’nın en köklü ve büyük tur operatörü olan Orbis Travel, iflasını resmen bildirdi. Bu sezon İngiltere'de peş peşe yaşanan tur operatörü iflaslarının ardından, Polonya'da da art arda iki tur operatörü iflas etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Polonya'da  iki büyük tur operatörü iflas etti...

Önce 14 yıllık tur operatörü olan Selectours, 13 Eylül'de iflasını ilan etti. Şirket, geçtiğimiz hafta müşterilerinin ülkeye geri dönüş sürecini başlattı. 15 Eylül'de Mısır'dan, 17 Eylül'de ise Tunus'tan firmanın müşterileri geri döndü. Haber, firmanın resmi internet sitesinde yer aldı.

 

90 yıllık bir dev...

 

Polonya'da bir diğer tur operatörü iflası ise bugün gerçekleşti. Polonya'da 90 yıl önce kurunla, ülkenin en köklü ve eski tur operatörü olan Orbis Travel, sabah saatlerinde tüm faaliyetlerini durdurduğunu ve resmi iflası için bölge mahkemesine başvurduğunu açıkladı.

 

Ağırlıklı olarak Yunanistan, Türkiye, Mısır, malta ve İspanya’ya çalışan Şirket; internet sitesinde yaptığı duyurularda, Türkiye'de bulunan müşterinin Polonya'ya geri dönüşlerini Signal-Iduna sigorta şirketi aracılığıyla garanti ettiklerini bildirdi. (tourexpi)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.