Polat Renaissance'ın eski çalışanları hasret giderdi…

Polat Renaissance Hotel'in açılışından bu yana geçen süreçte, otelde belirli dönemlerde çalışan ve daha sonra ayrılan veya iş değiştiren çeşitli departman müdürleri bir araya gelerek özlem giderdiler.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Polat Renaissance'ın eski çalışanları hasret giderdi…
Hasan Arslan - Halil Tuncer

Polat Renaissance Hotel'in eski çalışanları 17 Eylül Cuma akşamı bir araya gelerek hasret giderdiler. Çok uzun yıllardır birbirini görmeyen grup, uzun uzun konuşup, geçmiş günleri anarak güzel bir gece geçirdi. Sadece bu geceye katılmak için Antalya'dan bile gelen konuklar oldu.



 Sultanahmette bulunan Otoman Hotel Imperial'de bir araya gelen grup, otelin aşçı başısı Kadir ustanın Osmanlı mutfağının en güzel örneklerinden hazırladığı bir menuyu test ettiler ve tam puan verdiler. Kendilerini bir araya getirmek için büyük çaba harcayan Aykut Bakay'a teşekkür eden grup,  yakın bir süre içinde tekrar bir araya gelmek için sözleşip geceye veda ettiler.



Geceye, Aziz -Katrin Yiğitbaş, Gürkan Gündoğdu, Nazım Bafra,  Erdoğan Devir, Sedat Boyacıoğlu, Cavit Ersoy, İnci Güngör Şensoyu, Yasemin Baras, Mert Okan, Aykut Bakay, Figen İzi, Serpil Duzcu, Özlenen Akyar, Tanıl Özkan, Engin Efe, Elif Ergin Acarlar, Yıldıray Efil, Serdar Çelik, Hatice Ergin, Rana Tav, Güneş Şensoy, Tansel Akman, Selçuk Öznal, Doğan Güneş Önder, Korhan Piribaş, Füsun Topkan, Suat Karabulut, Ercüment İnceayan ve Hasan Ergül gibi isimler katıldılar. (shf)


























Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.