Polat Renaissance, iftara bekliyor...

Polat Renaissance İstanbul, zengin iftar menüsüyle bu yıl da herkesi, sevdikleriyle beraber iftar sofrasında buluşmaya davet ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Polat Renaissance, iftara bekliyor...

Boğaz’ın cumbalı konaklarında telaşlı bir koşuşturma başlarmış Ramazan geldiğinde. En özenli sofraların kurulduğu, en lezzetli yemeklerin sıcak sıcak servise sunulduğu bu kutsal ayı beklermiş herkes yıl boyu. İftar vakti geldiğinde birlikte götürülürmüş dudaklara, gün boyu özlemi çekilen bir yudum su.

 

İstedik ki geçmişten gelen bu güzel hikayeler birer anı olarak kalmasın hafızalarımızda. Bu yıl on bir ayın sultanı Ramazan’ı sevdiklerimizle birlikte karşılayalım özenle hazırlanmış, bereketli sofraların başında. İftariyelikler, eski İstanbul’un özgün lezzetleri, Polat Renaissance spesiyalleri, geleneksel tatlıları ve şerbetleri ile fasıl müziği eşliğinde unutamayacağınız bir şölen hazırlıyorlar sizlere.

 

İftarınızı Daphne Restaurant & Grill’deki açık büfeden yada açık havada Havuz başında veya terasta yapabilirsinz. 20 kişiden 1000 kişiye kadar vereceğiniz davetlerinizde ise misafirleriniz için en uygun menü ve fiyat alternatiflerini seçebilirsiniz. Ayrıca Polat Renaissance Patisserie’de bu yıl da geleneksel Türk tatlılarını, güllacı, lokum, şekerleme ve çikolata çeşitlerimizi beğeninize sunmaya devam ediyorlar.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.