Piriveta ile % 50 indirimli konaklama...

Türkiye’nin ilk ve tek üyelere özel indirimli turizm fırsatları kulübü Piriveta, Pera Tulip ve Pera Rose otellerinde sunduğu avantajlarla üyelerinden tam not aldı. Kaçıranlar için Piriveta şimdi bu fırsatları yeniden sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Piriveta ile % 50 indirimli konaklama...

Piriveta üyeleri Pera Tulip ve Pera Rose otellerinde konaklamanın keyfini çıkarıyor. Lüks tatil seçeneklerinde yüzde 80’e kadar indirim fırsatları sunan Piriveta’ya kısa süre içinde 50 bin tatilci üye oldu. Turizmde yeni bir dönemi başlatan Piriveta, üyelerini her gün yepyeni fırsatlarla tanıştırıyor.

 

İnternetin sunduğu fırsatlar dünyası niş hizmetler sunan portallarla genişlemeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek üyelere özel indirimli turizm fırsatları kulübü Piriveta, bu alanda hızlı bir başlangıç yaptı. Piriveta tarafından düzenlenen ilk kampanyalardan olan Pera Tulip ve Pera Rose otellerine yönelik %50 oranındaki indirimler üyeler tarafından ilgiyle karşılandı. Bu nedenle de Piriveta bu otellere yönelik kampanyasını üyeleriyle yeniden buluşturuyor.

 

Piriveta Genel Müdürü Okan Barlas: “Taksim’in içinde, tarihi Pera bölgesinde yer alan Pera Tulip ve Pera Rose otellerine yönelik iki ayrı kampanya düzenledik ve olumlu geri dönüş aldık. Turizm sektörü için ölü sezon olarak tabir edilen bir dönemde olduğumuzu ve butik otellerin kapasitesini göz önünde bulundurursak başarılı bir kampanya gerçekleştirdiğimizi görebiliyoruz. Üyelerimizin yoğun istekleri doğrultusunda kampanyayı bir kez daha sunacağız,” şeklinde konuştu.

 

Pera Tulip ve Pera Rose Otelleri Genel Müdürü Özlem Kanburoğlu  ise kampanya sonuçlarından son derece memnun olduklarını dile getiriyor ve şunları söylüyor: “Piriveta ile yaptığımız işbirliğinden olumlu bir sonuç aldık ve ölü sezonda bile odalarımızı doldurmayı başardık. Bu bizim için son derece sevindirici. Önümüzdeki dönemde de Piriveta ile birlikte çalışmayı sürdüreceğiz.”

 

Yurtiçi turizm de hareketlenecek

 

Piriveta, lüks otellerde konaklama, yurtiçi ve yurtdışı geziler dahil birçok tatil fırsatını yüzde 80’e varan oranda indirimlerle tüketicilere sunuyor. Piriveta’nın son dönemde oldukça popüler olan online fırsat kulüplerinden farkı, yalnızca turistik tesisler ve tur şirketleri tarafından sunulan turizm hizmetlerine odaklanması. Piriveta’nın bu girişiminin yurtiçi turizme de büyük katkısının olması bekleniyor. Yüksek fiyatlar nedeniyle tatil yapamayanlara da tatil yaptıracak ya da ertelenen tatil planlarının gerçekleşmesini tetikleyecek olan Piriveta fırsatlarından 2011 yılı sonuna kadar 500 bin kişinin faydalanması hedeflenmekte.

 

“Ölü sezon” kavramı geride kalıyor

 

Piriveta, turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelere, hizmetlerini pazarlayabilecekleri farklı bir internet platformu da sunuyor. Özellikle turizm hizmetlerini tüketme eğilimdeki kişilerin oluşturduğu üye profili ile Piriveta, turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için mükemmel bir hedef kitleyi barındırıyor. Site, “ölü sezon” diye tabir edilen dönemlerde tesislerin atıl kapasitesini değerlendirme fırsatı sunuyor. Ayrıca, önceden rezervasyonu da özendiriyor ve böylece işletmelerin önünü görebilmesini sağlıyor. Piriveta aracılığıyla hizmet sunan işletmeler yalnızca gelir kazanmakla kalmıyor, aynı zamanda yeni müşterilerin işletmelerini ve hizmetlerini tanımasını sağlıyor.

 

Piriveta nasıl çalışıyor?

 

Piriveta’nın sunduğu fırsatlar web sitesi üzerinde ve üyelere gönderilen e-postalar aracılığıyla duyuruluyor. Piriveta’daki fırsatların her biri yalnızca belirli bir süre için satışta oluyor. Bu süre içerisinde fırsat belirli sayıda Piriveta üyesinin satın almasıyla birlikte gerçekleşiyor. Eğer fırsat yeterli sayıda üye tarafından satın alınmaz ve gerçekleşmezse, ücret talep edilmiyor. 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.