Peninsula Tours Didim’de ikinci otelini açıyor!

1988'ten beri Türk Turizm Sektörü’nün önemli şirketlerinden biri olan Aydın’lı İşadamı Tevfik Bağcı’nın sahibi olduğu Peninsula Tours Grubu konaklama sektöründeki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Peninsula Tours Didim’de ikinci otelini açıyor!

Grup 2011sezonunda küresel durgunluğa meydan okuyarak Didim’de gerçekleştirdiği 350 odalı 5 yıldızlı otel yatırımını VENOSA beach resort & spa markası altında Türk Turizmi’nin hizmetine sunuyor.  VENOSA, sadece DİDİM’in değil aynı zamanda tüm EGE’nin en iddialı tesisi olacak şekilde tasarlandı.

Ana giriş duvar yüzeyleri Bursa’dan getirilen çok özel mermer ile sarılarak daha ilk girişte ihtişamlı bir görünüşe kavuşturulan Venosa kıyı tatili severlerin buluşma merkezi olarak 850 metrelik kristal berraklığında plajı ile "resort oteli" kimliğini korurken, bu kimliğin gerektirdiği standardların çok daha üzerinde konforu ve çekici hizmetleri bünyesinde barındırmaktadır.
VENOSA'nın yenilikleri arasında en belirgin olanlar şöyle:
Odalar, talep edilen konfor ve konuma göre, tamamı deniz manzaralı ve geniş de-luxe, superior ve aile odası tipinde modern çizgide odalar hazırlandı. Odalarda zeminler halı ve yeryer lamine kaplandı, mini-bar, safe, enerji tasarrufu sağlayan LCD TV ile donatıldı. Banyolarda şık ve kaliteli seramikler kullanıldı.
Isıtma ve soğutma özelliklerini içeren, çevreyi koruyan enerji tasarrufu sağlayan VRF spilit klimara sahip olan Venosa, konuklarına mevsimsel merkezi ayarlamadan bağımsız olarak odalarının sıcaklığını dilediğince ayarlayabilme ve Kişiye Özel İklimlendirme imkanı sunuyor.
SPA Merkezi: Konuklara unutulmaz SPA tecrübesi sunulmak üzere yörenin en geniş ve en iyi donanımlı SPA merkezi tasarlandı.
A ‘la carte restaurantlar: Misafirlerin farklı damak zevklerine hitap edecek şekilde, Akdeniz, Deniz  Ürünleri, Anadolu mutfaklarından örnekler sunacak olan   a ‘la carte restaurantları yiyecek içecek konseptine eklendi.
Havuzlar: Misafirlerin arzu ettikleri seçeneğe göre  kullanabilecekleri;  Dinlence havuzu, Eğlence havuzu , Kaydıraklı havuz, Çocuk havuzu ve Kapalı havuzlar ile su dünyası alternatifleri oluşturuldu.  
PENINSULA TOURS grubu bu yatırımının, Ege Bölgesine şu ana kadar yatırım konusunda isteksiz davranan yatırımcılar için iyi bir örnek teşkil etmesini arzu ediyor. Grup ayrıca; Kuşadası’nda kendi arazisi üzerine 400 odalı ve 40 villadan oluşacak olan yeni tesisini 2012 yılı yatırım planları arasına almış ve gerekli projelendirme çalışmalarına başlamıştır.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.