Patika Travel’dan bir ilk: Nereye seyahat edeceğini havaalanında öğreniyorsun!

Patika Travel, ‘Patika Roulette’ konseptini hayata geçiriyor. Bu benzersiz turda, katılımcılar sadece mevsime uygun kıyafetlerle seyahate hazırlanıyor. Nereye gideceklerini, nasıl gideceklerini ve hangi deneyimlerin onları beklediğini ise ancak havaalanında öğreniyorlar.

28/08/2024 17:26
Patika Travel’dan bir ilk: Nereye seyahat edeceğini havaalanında öğreniyorsun!

Patika Travel, seyahat öncesi tüm detaylar bir sır olarak saklanıyor, bu da her adımı bir maceraya dönüştürüyor.

Mekanizma oldukça basit: Katılımcılar, önceden bir anket doldurarak kişisel tercihlerini ve seyahat geçmişlerini belirtiyor. Bu bilgiler doğrultusunda Patika Travel, onlara uygun bir destinasyon seçiyor. Ardından, yolculuğa çıkmadan önce “What to Pack” gibi temel bilgilerle katılımcılar bilgilendiriliyor.

Patika Travel olarak, bu sıra dışı seyahati planlarken 10 yıllık deneyimimizden aldığımız güvenle yola çıktık. Bu tura katılmak için ihtiyacınız olan tek şey ise biraz merak ve bolca güven.

Patika Travel’ın kurucu ortaklarından Sinan Can Erdal yaptığı açıklamada, “Patika Roulette fikri, seyahat tutkunlarına sınırlarını zorlayacak, ezber bozan bir deneyim sunmak amacıyla doğdu. Meraklı ve maceraperestlerle bu eşsiz deneyimi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” diyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.