OTI Holding, Ateşböceği ile 2000 Çocuğa Ulaştı...

2009 yılından beri Ateşböceği Öğrenim Birimi’ne eğitim desteği veren OTI Holding, Antalya’da 2000 çocuğa ulaştı. Eğitime verdiği önemi ve desteği, çevreye duyarlı bilinçlendirme kampanyaları ile sürdüren OTI Holding ve gönüllü çalışanları, şimdiki çocukların geleceğin duyarlı yetişkinleri olmalarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
OTI Holding, Ateşböceği ile 2000 Çocuğa Ulaştı...

Öncelikli olarak Antalya’da tespit edilen okullara eğitim desteği veren Ateşböceği Öğrenim Birimi, OTI Holding gönüllülerinin projeye duyarlı yaklaşımları ve öğrencilerle kurdukları kuvvetli iletişim ile çalışmalarına devam ediyor. OTI Holding gönüllüleri, projenin öneminin bilinci ile çocuklarla buluşarak ‘Genç Çevreciler’, ‘Haklarımı Öğreniyorum’, ‘Kendime Yolculuk’, ‘Trafik’ ve ‘Sağlık’ derslerinde turizm sektörü bilgilerini paylaştılar.

 

 

 

Ülkü Seyfi Kandemir İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen etkinlikte çocuklar, OTI Holding gönüllüleri için sergi ve folklor gösterisi, şiir okuma ve saz dinletisi hazırladılar. Şenlik havasında gerçekleşen etkinliğin ardından OTI Holding ve Ateşböceği Öğrenim Birimi, Antalya Döşemealtı mevkiinde bulunan Kömürcüler İlköğretim Okulu öğrencileri ile buluşmak için yola çıktı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.