Orhan Pamuk gitti, satışlar patlattı...

Hintli yazar Kiran Desai ile Orhan Pamuk'un Goa'daki tatil fotoğrafını gören Türkler rezervasyon talepleriyle telefonları kilitlediler. İki yıldır Goa turu sattıklarını belirten Baracuda Tur'un sahibi Cem Polatoğlu, '4 günde aldığımız talep iki yıllık toplamı geçti. Şans yüzümüze güldü' dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Orhan Pamuk gitti, satışlar patlattı...

Hintli yazar Kiran Desai ile Orhan Pamuk'un Goa'daki tatil fotoğrafını gören Türkler rezervasyon için telefona sarıldı. Orhan Pamuk (57) ile yazar sevgilisi Kiran Desai'nin (39) Hindistan'ın turizm cenneti Goa'daki Calangute Beach'te geçirdikleri romantik tatil Hindistan'ın egzotik turlarına talep patlaması yarattı. Baracuda Tur'un Sahibi Cem Polatoğlu, 'İki yıldır Goa turu satıyorduk. İlk yıl toplam talep 30 kişinin altındaydı. Geçen yıl toplamda 50 kişiye sattık. Oysa son dört gün içinde 92 kişiye Goa turu sattık. Haberi gören bizi aradı, Orhan Pamuk sayesinde şans yüzümüze güldü' dedi.

 

YOLCULUK UÇAKLA 8-9 SAAT...

Goa turunu satın alanların çoğunlukla balayı çiftleri olduğunu ifade eden Polatoğlu, 'Özellikle beyaz yakalı, 30-35 yaş civarı balayı çiftlerinin yanı sıra orta yaş üzeri çiftlerden de talep geldi. Bugüne kadar pek çok ülkeyi görmüş, tatil için kendine farklı lokasyonlar arayan orta yaş üzeri kitleden de Goa'ya talep söz konusu' diye konuştu.

Gelen taleplerin Nisan ayı ağırlıkta olmak üzere Mayıs ve Haziran aylarına yönelik olduğunu belirten Polatoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerçekten doğa harikası bir yer. 'Tatilde kafamı dinlemek istiyorum' diyenler için birebir. Kilometrelerce devam eden harika bir sahili var. İstanbul'dan yaklaşık 8-9 saatlik bir uçuşla ulaşmak mümkün. 5 saat Mumbai'ye uçtuktan sonra oradan ya 3-3.5 saatlik bir araba yolculuğu yapıyor ya da 1 saatlik daha uçuş gerçekleştirerek Goa'ya ulaşıyorsunuz. Üstelik burası sadece deniz-kum-güneşiyle değil aynı zamanda sağlık turizmiyle de ünlü bir yer. Özellikle detoksa yönelik faaliyet gösteren sağlık otelleri var. Dünyanın birçok ünlü ismi buraya tatil için geliyor.”

 

Tur fiyatı 1.200 Euro balık-Şarap 25 $...

Goa'nın sadece çok güzel bir tatil lokasyonu değil aynı zamanda çok uygun fiyatlı bir yer olduğuna da dikkat çeken Cem Polatoğlu, 'Burada hayat çok ucuz. Çok güzel restoranları var. İki kişi bir balık restoranında, şarabınızı içerek, güzel bir yemek yiyorsunuz. Ödediğiniz rakam 25 doları geçmiyor' dedi. Goa turunun bedelinin 1.200 Euro’dan başladığını belirten Cem Polatoğlu, 'Buna uçak bileti, konaklama, transferler hem Goa hem de aktarma yapılan Mumbai şehir turları dahil. Seçilen otele göre tur fiyatı en fazla 1.700 Euro oluyor' diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.