Öger Türk Tur, Stuttgart acentelerini İstanbul’da ağırladı...

Almanya’dan davet edilen Stuttgart bölgesi acentelerini, Öger Tur Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, Genel Müdür Selim Ataş ve Öger Türk Tur’un Almanya ve Türkiye yönetim ekibi ağırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Öger Türk Tur, Stuttgart acentelerini İstanbul’da ağırladı...

Acenteler için seminer düzenlenirken Vural Öger, Türk turizmi hakkındaki görüşlerini acentelerle paylaştı. Öger, şirketin kuruluşundan beri acentelerle olan uyumlu çalışmalarından söz etti, yeni dönemde de bu çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti.

 

Mevcut kış programının masaya yatırıldığı bölümde Öger Türk Tur Genel Müdürü Selim Ataş,  işbirliği içersinde bulunulan havayolu şirketleri hakkında merak edilen konulara açıklık getirdi. Söz konusu şirketlerle yapılması düşünülen yeni işbirliği projeleri hakkında da bilgi veren Ataş’ın konuşmasının ardından, acentelerin görüş ve talepleri ile ilgili değerlendirmelerde, karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

 

Konuşmaların son bölümünde ise yaz 2011 uçuş programı genel hatlarıyla açıklandı, bölge için yaratacağı katma değer üzerine görüşlere yer verildi.

 

Ayrıca 2010 yaz sezonunda Almanya’dan direkt uçulan “İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Ankara, Adana, Kayseri, Samsun, Trabzon, Malatya, Elazığ, Bursa, Zonguldak, Antalya, Dalaman, Bodrum, Erzurum, Gaziantep, Kars, Hatay, Beyrut, Halep ve Şam uçuşları değerlendirilerek 2011 yaz sezonu için uçulması düşünülen yeni hatlar “Çorlu, Denizli ve Sivas” hakkında görüşlere yer verildi.

 

Genel Müdür Ataş bu tarz acente toplantılarına Almanya’nın güneyinden başlayarak sık aralıklarla devam edeceği bilgisini verdi. Samimi havada geçen toplantı ve görüşmeler akşam yemeği ile son buldu.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.