Öger Türk Tur, 2010 / 2011 Kış Programı'nı açıkladı...

Yaz sezonunu zengin bir programla sürdüren Öger Türk Tur, 2010 / 2011 kış programını satışa açtı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Öger Türk Tur, 2010 / 2011 Kış Programı'nı açıkladı...

“Yolcumuzdan Sorumluyuz” sloganıyla yıllardır Almanya - Türkiye arasında charter konseptinin öncüsü haline gelen Öger Türk Tur, 2010–2011 kış programı ile piyasanın nabzını  ne kadar yakından tuttuğunu sergiledi. Uygun fiyatlarla desteklenen zengin kış programının başka amacı, yolcuların uçuş sıklığını ve alışkanlığını arttırıp, konforlu ve sorunsuz seyahat etmelerini sağlamak.

 

2010 / 2011 kışını karşılamaya hazırlanan Öger Türk Tur, "Daha çağdaş ve akılcı" bir programla yolcu ve acentesine hitap etmenin mutluluğunu yaşıyor. Öger Türk Tur, havayolu partneri Sun Express Havayolları başta olmak üzere yıllardır ortak uçuşlarını sürdürdüğü Germania Havayolları ile birlikte oluşturduğu kış programında, Avrupa’nın 16 havalimanından Türkiye'nin 13 havalimanına direkt olarak çok zengin ve geniş bir uçuş yelpazesi sunuyor. 

 

 

Öger Türk Tur kış döneminde, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI,  İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN, İZMİR, ANKARA, ADANA, GAZİANTEP, KAYSERİ, SAMSUN, TRABZON, DİYARBAKIR, ELAZIG, MALATYA, ANTALYA hatlarına aktarmasız uçacak. 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.