Oba'nın rekortmen konukları, rekora doymuyor...

Oba Otelciler Derneği Başkanı ve otel işletmecisi Hızır Bozdoğan, Alman Gerhard ve Renate Vogel çiftinin 21 yılda 50, Hollandalı Ruud Egermono'nun 16 yılda 45, Helmut ve Beate Ziegelski çiftinin ise 10 yılda 10 kez Alanya'nın Oba beldesindeki otellerinde tatil yaptığını söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Oba'nın rekortmen konukları, rekora doymuyor...

Bir yerin aşığı olmak nedir bilir misiniz? Oraya her yıl gitmek, aynı restoranda hatta o restoranın aynı masasında oturmak... Alışkanlıklar kolay kazanılmıyor ama kazanılınca da bir tutkuya dönüşüveriyor şüphesiz. İşte buna benzer bir durum da Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleşti. 10, 45 ve 50 kez tatil yapan turistler, aynı otelde buluştu.

 

Benzer durumda onlarca müşterisi olduğunu dile getiren Bozdoğan, ''Bu insanların Alanya'ya olumlu bakmalarının Türk turizmi açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Biz bu insanların 45, 50 kez buraya gelmesini sağlayabildiysek ne mutlu bize. Bu insanlar bizim misafirimizden çok birer tanıtım elçimizdir artık'' dedi.

 

Gerhard Vogel, Alanya'ya ilk kez 1989 yılında geldiklerini belirterek, o tarihten bu yana tatillerini Alanya'nın Oba beldesinde geçirdiklerini dile getirdi. Alanya'nın doğasının güzelliğinin yanı sıra, insanlarının da sıcakkanlı olduğunu ve daha ilk yıldan itibaren çok sayıda dost edindiklerini vurgulayan Vogel, ''21 yılda 50'nci kez Oba'ya geliyoruz. Bu süre içinde Alanya ve Oba'da bir çok dost edindik. Alanya'nın insanı sıcak kanlı ve misafirperver. 12 ayın 3 aylık bölümünde tatillerimizi Oba'da yapmaktayız. Bu da bizim için moral oluyor. Artık Oba ile Almanya arasında gönüllü elçi olduk'' diye konuştu.

 

Hollandalı Ruud Egermono da Alanya ve Oba beldesinin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek, ''Ben Alanya'ya 45 kez geldim. Burada tatil yaptığım dönemlerde kendimi oldukça güvende hissediyorum'' ifadesini kullandı.

 

Alanya'ya ilk kez 10 yıl önce gelen ve Helmut ve Beate Zigelski çifti ise Alanya'da tanıştıklarını ve evlendiklerini belirterek, ölünceye kadar tatillerini Oba'da yapacaklarını kaydetti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.