Nuri Özaltın'a, 'En İyi Otel ve Turizm İşletme Sahibi' ödülü...

Nuri Özaltın ödülünü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın elinden aldı. Gloria Resort Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, Uluslararası ITB Turizm Fuarı’nda En İyi Otel ve Turizm İşletme Sahibi Seçildi

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Nuri Özaltın'a, 'En İyi Otel ve Turizm İşletme Sahibi' ödülü...

ITB Berlin Turizm Fuarı’nda düzenlenen Tourism Destination Management Awards’da “En İyi Otel ve Turizm İşletme Sahibi Ödülü”ne Gloria Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın layık görüldü. Düzenlenen törende Özaltın’a ödülünü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay verdi.

 

Gloria Hotels & Resort Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, Avrupa’nın önde gelen turizm seyahat acentaları çalışanları bilgi ve satış desteği portalı Tourexpi’nin Tourism Destination Management Awards ödüllerinde “En İyi Otel ve Turizm İşletme Sahibi Ödülü” seçildi. ITB Berlin Turizm Fuarı’nda düzenlenen törende Özaltın’a ödülünü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay verdi.

 

Nuri Özaltın törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

“Ülkemizin öncü sektörü turizme yaptığımız yatırımlar ve bu kanal ile Türk ekonomisine katkı sağlamayı hedef seçerek, ne kadar yerinde bir karar verdiğimizi şimdi daha iyi anlıyorum. Her daim görülüyor ki, Turizm dünyanın lokomotif sektörü.

 

Taşıdığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Turizme, hele golf turizminde dünyanın en keyifli insanlarına hizmet vermek, bizleri fazlasıyla mutlu ediyor.”

 

Travel Network CEO’su Hüseyin Baraner’in verdiği bilgiye göre Nuri Özaltın’ın ödüle, binlerce çalışanına verdiği şirket içi eğitim, Antalya’ya Thalasso terapi hizmetleri yatırımları, Belek ve Türkiye lehine bütün dünyada gerçekleştirdiği tanıtım faaliyetleri, seyahat acenteleri çalışanlarına gösterdiği destek ve Antalya’ya sağladığı binlerce müdavim turist için layık görüldüğü belirtildi.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.