Nişantaşı, İstanbul turizminin parlayan yıldızı oldu...

Son dönemlerde, residence ve butik otel projeleriyle yatırımcıların gözdesi haline gelen Nişantaşı, İstanbul turizminin parlayan yeni yıldızı olmaya aday. Semt, Özellikle iş nedeniyle uzun süre İstanbul’da konaklayacak olan iş dünyasının ilk tercihi olarak dikkatleri üzerinde topluyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Nişantaşı, İstanbul turizminin parlayan yıldızı oldu...
Özellikle iş nedeniyle uzun süre İstanbul’da konaklayacak olan iş dünyasının ilk tercihi arasında yer alana Nişantaşı’nın, yabancı işadamları tarafından da yoğun talep gördüğünü anlatan Gallery Residence&Butik Hotel Genel Müdür Yardımcısı Dilek Kişioğlu, son dönemlerde turizm yatırımcılarının bölgede residence ve butik otel yapmak için yer arayışı içinde olduğunu söyledi.

 

Konumu ve sahip olduğu potansiyeli nedeniyle Nişantaşı’nın İstanbul turizminin parlayan yıldızı olduğunu belirten Dilek Kişioğlu, “Nişantaşı, çok şık olan cafeleri, restoranları, mağazaları, sergi salonları ile eğlence, alışveriş, yeme-içme, sanat gibi birçok etkinliğin kalbinin attığı yer. Şıklığı, huzuru ve sunduğu tüm güzellikleriyle Nişantaşı, İstanbul’un Şanzelize’dir” dedi.

 

Residence ve butik otel hizmeti veren Gallery Residence&Butik Hotel’in, müşteri profilinin yüzde 40’nın 6 ay ile 1 yıl arasında konaklayan işadamları olduğunu kaydeden Dilek Kişioğlu, "2010 yılına çok iyi başladık. Yılı yüzde 90’a yakın dolulukla kapatmayı hedefliyoruz. Brezilya’dan Mısır’a, İsviçre’den Yeni Zelanda’ya kadar birçok ülkeden işadamlarını ve dönem dönem tatil amaçlı gelenleri misafir ediyoruz" dedi.

 

YES Hotels Group’un Nişantaşı’ndaki 2. otelinin Haziran ayında açılacağını kaydeden Dilek Kişioğlu, 12 suitten oluşacak ve her bir suitin ünlü bir caz sanatçısının ismiyle adlandıracağı Jazz Hotel’in, bölge turizmine yeni bir soluk ve renk getireceğini belirtti.

 

 

 

         

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.