Nirvana Hotels’te Michelin rüzgarı esiyor

Dünyaca ünlü Michelin Yıldızlı restoran şefleri, eşsiz lezzetler ve görsel şovlarla Nirvana Hotels’te. Nirvana Hotels, dünya mutfaklarının yetenekli profesyonellerini Antalya’da ağırlamaya devam ederek gastronomi alanındaki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.

18/09/2024 16:09
Nirvana Hotels’te Michelin rüzgarı esiyor

Hem otel misafirlerine hem de Antalyalı lezzet düşkünlerine unutulmaz bir deneyim vadeden ‘Michelin Star Series by Nirvana Hotels’in şef yıldızları arasında Yuri Wiesen, Thijs Meliefste ve Lars Van Galen bulunuyor.

FRANSIZ MUTFAĞININ İNCELİKLERİ

Klasik tekniklerin virtüözü olarak bilinen şef Yuri Wiesen, Eylül’ün ilk yarısında Nirvana Hotels misafirlerini Fransız mutfağının incelikleriyle tanıştırdı. Dünyanın dört bir yanından gelen malzemeleri eğlenceli doku kombinasyonlarıyla sunan Wiesen’in tabakları; sade, telaşsız ve sürprizlerle doluydu.

HER TABAĞIN BİR HİKAYESİ VAR

Sonbaharın bir diğer Michelin Yıldızlı restoran şefi Thijs Meliefste; 24 Eylül’de Nirvana Cosmopolitan, 26 Eylül’de Nirvana Mediterranean Excellence ve 28 Eylül’de Nirvana Dolce Vita sahnesinde. Yemeklerinin ilhamını tamamen doğadan alan Meliefste, benzersiz yaratıcılığıyla her lokmada misafirlerini şaşırtmayı başarıyor. Onun mutfağının en büyük vazgeçilmezi, her tabağın hikayesini sunum sırasında bizzat anlatması.

RENK VE LEZZETLER ÇARPIŞIYOR

Meliefste’yi, detaylara verdiği önemle tanınan Lars Van Galen izliyor. Galen, 15 Ekim’de Nirvana Cosmopolitan, 17 Ekim’de Nirvana Mediterranean Excellence ve 19 Ekim’de Nirvana Dolce Vita misafirlerini, büyük bir çarpışmaya tanıklık etmeye çağırıyor. Renk ve lezzetlerin tabaklardaki çarpışmasına… Cesur tatları ustalıkla birleştiren ve bunu yaparken gelenekten esinlenen Galen, Hollanda’nın en çok merak edilen şeflerinden.

Lara, Tekirova ve Beldibi’ndeki üç otelde farklı konsept, ambiyans ve menülerle hizmet veren ‘Michelin Star Series by Nirvana Hotels’ misafirlerini; benzersiz, şaşırtıcı ve özgün lezzetlerle dolu sonbahar akşamları bekliyor. Bu akşamlara dahil olmak, rezervasyon yaptırmak ve daha fazla bilgi almak için +90 549 813 60 02 numaralı WhatsApp hattından bize ulaşabilirsiniz.

‘MICHELIN STAR SERIES BY NIRVANA HOTELS’ SONBAHAR PROGRAMI

Şef Thijs Meliefste:
24 Eylül Nirvana Cosmopolitan
26 Eylül Nirvana Mediterranean Excellence
28 Eylül Nirvana Dolce Vita

Şef Lars Van Galen

15 Ekim Nirvana Cosmopolitan
17 Ekim Nirvana Mediterranean Excellence
19 Ekim Nirvana Dolce Vita


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.