Nirvana Hotels ‘İş’te Eşit Kadın Sertifikası’ almaya hak kazandı

İş hayatında kadınlara eşit haklar ve fırsatlar sunan kurumlar, Sürdürülebilirlik Akademisi ve İngiliz denetim şirketi Intertek işbirliği ile yapılan bağımsız bir denetim sonrası bu yaklaşımlarını belgelendirerek iş dünyasındaki dönüşümün öncülerinden olup İş’te Eşit Kadın Sertifikası almaya hak kazanıyorlar.

26/06/2024 12:11
Nirvana Hotels ‘İş’te Eşit Kadın Sertifikası’ almaya hak kazandı

İş’te Eşit Kadın Sertifikası alan kurumlar 2015’te Birleşmiş Milletler’e üye tüm ülkeler tarafından kabul edilen “17 Sürdürülebilir Kalkınma Amacını” gerçekleştirme yolundaki sürece de katkı sağlıyorlar. Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına yönelik yapılan her çalışma kuruma yararlarının yanında ulusal ve global ölçekte de bütünsel bir amaca hizmet ediyor.

Fırsat eşitliğine yönelik taahhüt ve söylemlerini eyleme geçirmiş olan kurumlar Yönetim Sistemi, İşe Alım ve Çalıştırma, İş Sağlığı ve Güvenliği, Tedarik Zinciri ve Sosyal Etki ana başlıkları altındaki kriterlere göre denetleniyorlar.

Kurum itibarı, çalışan bağlılığı, sürdürülebilir yönetim sistemi oluşturma gibi pek çok alanda kurumlara katkısı olan İş’te Eşit Kadın Sertifikası aynı zamanda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği için yapılan çalışmaların önemli örneklerinden biri.

Nirvana Hotels, Türkiye'de Akdeniz kıyılarının en güzel bölgelerinde yer alan beş yıldızlı, üç lüks oteli ile konuklarına yenilikçi konseptler sunar. Yöresel & Sağlıklı Yiyecekler anlayışıyla hazırlanan gurme gastronomi yolculuğu, vegan mutfağı, evcil hayvan dostu konaklama, L’Occitane markalı SPA merkezi, Mavi Bayrak’lı özel kumlu plajlar, iskele ve paviliyonlar, mega su parkı ve havuzlar, çeşitli toplantı ve etkinlik alanları gibi dinamik konseptler Nirvana Hotels’i tatil ve iş seyahatleri için mükemmel bir yer haline getirmektedir. Nirvana Hotels markası, Akdeniz ruhunu seçkin hizmet ve üstün kalite anlayışı ile buluşturur.

Nirvana Hotels çatısı altında bulunan Nirvana Mediterranean Excellence, Nirvana Cosmopolitan ve Nirvana Dolce Vita otellerinde ayrı ayrı yapılan bağımsız denetimler sonrası tüm tesislerinde İş’te Eşit Kadın Sertifikası almaya hak kazanmıştır.

Nirvana Hotels Kurumsal Standartlar ve Kalite Direktörü Zuhal Beşikkaya , konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Sürdürülebilir ve sürekli gelişime açık olan Nirvana Hotels, cinsiyet farkı gözetmeksizin tüm çalışanlar için en uygun ortam ve şartları sürekli sağlar.

İnsan Hakları, Eşitlik, Çalışan ve Misafir Güvenliği Politikalarımız tüm kurum çalışanlarımıza aktarılmakta olup farkındalığı yüksek ve yönlendirme mekanizmaları olan bir kurum kültürü benimsemekteyiz. Bu anlamda Nirvana Hotels olarak İş’te Eşit Kadın Sertifikası almanın gururunu yaşıyoruz’ dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.