NBA'de muhteşem Türkiye şovu...

Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun transfer olduğu NBA takımı Phoenix Suns'ın, 26 Aralık Günü Los Angeles Clippers takımı ile Los Angeles'ın dünyaca ünlü basketbol salonu Staples Center'da yapacağı maç, tam bir Türk karnavalına sahne olacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
NBA'de muhteşem Türkiye şovu...

İşadamı Salih Eroğlu'na ait "TurksinNBA" adlı web sitesi tarafından maç günü, Stapeles Center'da "NBA Turkish Show" adıyla bir dizi etkinlik, yarışma ve gösteri düzenlenecek. Açıklamaya göre, 26 Aralık 2010 Pazar günü saat 12:00'de başlayacak şov, maçın devre arası ve molalar dahil durmaksızın devam edecek. Maç sonrasında da katılımcıları çeşitli etkinlikler bekliyor.

 

TÜRKİYE TANITILACAK...

 

Maç öncesi, mola aralarında ve devre arasında dev ekranlarda Türkiye Turizm video gösterisi yapılırken, canlı Türk kültür gösterileri ve otantik Türk kostümü yarışmaları yapılacak. Maç boyunca yapılacak anonslarla da Türk toplumu ve Türkler hakkında bilgiler verilecek. Organizasyona katılacak bütün Türk taraftarlara maç öncesi, özel olarak hazırlatılan tişört, şapka ve atkılar dağıtılacak. 

 

100 TÜRK, STAPLES CENTER'DA BASKET ATACAK...

 

Maç öncesi aktiviteye katılan bütün Türkler Staples Center taraftarlara açılmadan önce özel olarak içeri alınıp iki takımının antrenmanı izleyecekler. Hidayet ile tanışma fırsat elde edecekler. Bu sırada, 100 Türk'e maç öncesi Staples Center'da basket atışı yapma imkanı verilecek. Bu basket yarışmasında 5 kişi, organizasyonun sponsoru "American Bullion" şirketinden bin 400'er dolar değerinde altın kazanacak. 

 

Ayrıca, organizasyona katılan herkes, programın sponsorlarından Türk Hava Yollarının 3 Mart'ta başlayacak İstanbul-Los Angeles direk uçuşlarında yüzde 10 indirim hakkı(ortalama 125 dolarlık) kazanırken, kurayla belirlenecek bir şanslı kişiye ise iki kişilik bedava gidiş dönüş bileti verilecek.

 

DERNEK VE FİRMALAR STAPLES CENTER'DA STANT AÇABİLECEK...

 

NBA Turkish Show kapsamında 10 Türk maç boyunca VIP olarak Clippers yetkileri tarafından ağırlanacak. Bu şanslı Türk basketbol severler maç öncesi soyunma odalarında Clippers ve Suns Basketbolcuları ile tanışacaklar.?50 Türk Çocuk Hidayet ile maç öncesi ve devre arasında tünel eğlencesinde birlikte olacaklar.?Ayrıca, Türk dernekleri ve firmaları da Staples Center'da stantlar açarak tanıtım ve ürün satışı yapacak. Maç sonrası ise Los Angeles’te bulunan LA Live'da Türk müziği konseri düzenlenecek. (ANKA)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.