Natura Concept Homes, otellerin barınma sorununa çözüm olacak

Turizm sektöründe yaşanan barınma sorunlarına yenilikçi bir yaklaşım getiren Natura Concept Homes, otellerin barınma sorunlarına yönelik depreme dayanıklı, pratik ve hızlı çözümler sunmaya devam ediyor.

09/09/2024 23:37
Natura Concept Homes, otellerin barınma sorununa çözüm olacak

Halil Öncü-Antalya

Antalya’da kurulu bulunan fabrikasında hizmet veren Natura Concept Homes, özellikle personel ve misafir konaklama ihtiyaçlarına yönelik konteynır ev çözümleriyle dikkat çekiyor. Firma yetkilileri, otellerin barınma sorunlarına çözüm getirmek için geliştirdikleri modüler konteynır sistemlerinin hem uygun maliyetli hem de kısa sürede uygulanabilir olduğunu belirtti.

Barınma sorunlarına karşı sürdürülebilir ve çevre dostu çözümler üretiyoruz!

Natura Concept Homes Genel Müdürü Mehmet Kaan İlbuğa yaptığı açıklamasında," Son dönem özellikle turizm sektöründe ciddi anlamda barınma sorunları yaşanıyor. Barınma sıkıntısı yaşayan çok sayıda sektör çalışanı maalesef işlerini bırakmak zorunda kalıyorlar. Firma olarak, barınma sorunlarına karşı sürdürülebilir ve çevre dostu çözümler üretiyoruz. Bu konteynırlar, hızlı kurulum avantajı ve konforlu yaşam alanları sunarak otel işletmecilerine önemli bir alternatif sağlıyor. Hedefimiz otellerimizin yaşadığı barınma sıkıntılarına çözüm üretmek" dedi.

Turizm sektörüne yenilikçi bir katkı sağlamayı hedefliyoruz!

Piyasada yer alan adı konteyner diye geçen ancak gerçek konteyner olamayan ürünlerin kullanılmasının hem ekonomik anlamda sıkıntılı, hem de kısa bir ömre sahip olduğuna da dikkat çeken Genel Müdür Mehmet Kaan İlbuğa, “Natura Concept Homes olarak gemi tipi, okyanuslardaki dayanıklılığı ile dikkat çeken, yüzde 100 çelik, depreme dayanıklı, uzun ömürlü konteynırlarımızı fabrikamızda isteğe bağlı olarak dizayn ederek ister yaşam alanı olarak, istenirse de ticari faaliyetlerde kullanılacak şekillerde üretiyoruz.

Konteynırlarımızın sağlıklı, taşınabilir olması, mevsimsel dalgalanmalarda otellerin esnek hareket etmesini sağlarken, düşük maliyetli olması da yatırımcılara büyük avantaj sunuyor. Firma olarak, farklı ihtiyaçlara göre özelleştirilebilen bu konteynır çözümleriyle turizm sektörüne yenilikçi bir katkı sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.