Mutfağın Okulu MSA, sürprizlerle başlıyor!..

Uluslararası mesleki eğitim programlarının yanı sıra, mutfak meraklılarına da ünlü şefler eşliğinde birbirinden keyifli workshoplar düzenleyen Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Eylül ayında sizleri İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerinden başlayarak sonbaharda tadına doyamayacağınız menülerini keşfe çıkarıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mutfağın Okulu MSA, sürprizlerle başlıyor!..
Dünyanın en önemli aşçılarını ülkemizin önde gelen şefleri ve işletmecileri ile bir araya getiren MSA, Eylül ayında dünyaca ünlü Fransız Şef Alain Senderens’i ağırlıyor.

MSA’da Eylül ayı oldukça enerjik başlıyor. Dünyanın en önemli Fransız şeflerinden Alain Senderens’i Eylül ayında ülkemize getiren MSA, daha önce hiç tatmadığınız lezzetleri mutfak meraklıları ile buluşturuyor. Dünyaca tanınmış, konularında uzman ünlü şefleri ülkemize getirerek, Türkiye’ de yiyecek içecek sektörüne eşi bulunmaz katkılar sağlayan MSA Eylül ayında yeni sezonunu Alain Senderens’ le açıyor. Ünlü şef MSA’ da profesyonel şef adayları ve amatör katılımcılar ile yapacağı özel workshoplarda benzersiz deneyimlerini paylaşıyor olacak.

Eylül’ de MSA’da profesyonel eğitimler de başlıyor! 20 Eylül’de başlayacak olan  ‘Profesyonel Aşçılık ve Pasta-Ekmekçilik Eğitim Programları’ profesyonel bir mutfakta kariyer yapmak isteyenler ve bu anlamda etkili ve uluslararası düzeyde bir mesleki eğitim almak isteyenleri bekliyor. 24’er kişi kapasiteli sınıflarda yapılacak eğitimlere başvurular 15 Eylül’de sona eriyor.

Yeni dönemin başlaması ile beraber MSA sizleri dünya mutfağının vazgeçilmez lezzetleriyle buluşturmaya devam ediyor. Her dönemim favorisi “İtalyan Mutfağı” serisi yeni sezonda da  Toskana, Sicilya ve Napoli’nin en özel lezzetlerini öğreneceğiniz workshoplar arasında yer alıyor.

MSA’ da her aya özel, profesyonelce hazırlanmış workshopların yanı sıra yine her ay gerçekleştirilen klasik kursları da atlamamak lazım. Her eti mükemmel kıvamında pişirmenin püf noktalarını öğreneceğiniz “Etler ve Pişirme Teknikleri” MSA’ nın kesinlikle katılınması gereken bir başka workshop programı. Değişik tatlar keşfetmek isteyenleri de unutmayan MSA, Japon mutfağının gözdesi sushi yapım teknik ve tarifleri ile tüm amatör şeflere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Ünlü sushi şefi ile geçireceğiniz keyifli ve eğitici saatler sizde MSA’nın diğer workshoplarına da katılma isteği uyandıracak.  

MSA yeni dönemde küçük şefleri de unutmuyor. Küçük gurmeler için özel olarak tasarlanan ‘Küçük Gurmeler 1 (5-9 yaş)’ ve ‘Küçük Gurmeler 2 (10-16 yaş)’ workshopları 3 saat boyunca çocukları ve ebeveyinlerini eğlenceli, lezzet dolu bir dünyada yolculuğa çıkarıyor. Uzman MSA şefleri tarafından verilen bu keyifli derslerde, mini çikolata parçacıklı kurabiyelerden elmalı pancake’e, kızarmış patatesten havuç cipsine kadar pek çok lezzetli tarifi küçük şefiniz ile beraber yaparken lezzet dünyasında kaybolacaksınız.  

Eylül ayını daha lezzetli ve renkli geçirmek için tek yapmanız gereken birbirinden keyifli ve eğlenceli workshoplara kayıt olmak. MSA’nın web sitesinde ya da Biletix’ ten online satın alarak da sınırlı sayıda kapasiteli mutfaklardaki workshoplara katılama fırsatını yakalayabilirsiniz. Kendi mutfağınızın şefi olmak için acele edin!
Programlarla  ilgili ayrıntılı bilgiler www.msa.tc adresinde. (shf)

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.