Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, seyahat acentesi temsilcileriyle buluştu

İstanbul Haliç’te yer alan Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, 20 Temmuz Çarşamba akşamı seyahat acentelerine yönelik bir parti düzenledi. Otelin teras katında yer alan Sky Dome Lounge’da düzenlenen parti İstanbul turizmine yön veren seyahat acentesi temsilcilerini bir araya getirdi.

22/07/2022 11:14
Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, seyahat acentesi temsilcileriyle buluştu

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Genel Müdürü Tolga Akıncı yaptığı konuşmada “Sektörümüzün geçirdiği zor birkaç yıldan sonra yeniden eski günlerine dönmesi bizi çok mutlu ediyor. Bu güzel gecede siz iş ortaklarımız ve dostlarımız ile bu keyfi paylaşmak istedik.” Dedi. Haliç’in güzelliğine, yüzyıllardır taşıdığı görkemli geçmişe ve yeni yatırımlar ile yükselen bir bölge olacağına dikkat çeken Akıncı gelen konuklara içtenlikle teşekkür etti.

Muhteşem Haliç manzarası ve açık hava terası ile misafirlerine tam bir yaz gecesi yaşatan partide Executive Chef Cenap Varol’un liderliğindeki mutfak ekibi canlı istasyonları ve deniz mahsulleri ağırlıklı farklı ülke mutfaklarına ait lezzetleri ile konuklarından tam puan aldı.

Gecede Motto Sanat Orkestrası ve solist Acelya Alan Türkçe ve yabancı unutulmaz şarkılarıyla misafirlere keyifli saatler yaşattı. Gecenin sürprizi ise, otel personeli kostümleri ile misafirlerin arasında yer alan dansçıların sahneye çıktıkları harika dans şov oldu. Tüm konukların keyifle izlediği gösteri büyük alkış aldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.