Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn'a yeni genel müdür atandı

İsviçreli otelcilik devi Mövenpick’in İstanbul’daki ikinci otel yatırımı olan “Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn”a yeni genel müdür atandı.

31/12/2019 23:40
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn'a yeni genel müdür atandı

2015 yılının nisan ayında açılan Haliç’teki 5 yıldızlı otelin Genel Müdürlük görevini bundan böyle Ahmet Arslan üstlenecek. Uluslararası lüks otel zinciri Mövenpick Hotels&Resorts grubunun İstanbul’daki en yeni üyesi olan otel, bu yeni transferle birlikte atağa kalkmaya hazırlanıyor. Arslan, yapacakları tanıtım hamlesiyle gerek Haliç bölgesinin gerekse otellerinin önümüzdeki dönemde öne çıkması adına çalışmalar yürüteceklerini belirtti. Genç yönetici, bu noktada kendilerine İstanbul’da Tarihi Yarımada’nın başlangıç noktası olan Haliç’in büyük avantaj sağlayacağını ifade etti. Haliç’in şehirde yeni bir destinasyon olarak konumlanacağını anlatan Arslan, bölgenin tarihi, doğası ve güzellikleriyle bu noktayı çoktan hakettiğini söyledi.

İş dünyasına yakın

Atatürk Havalimanı’na 25 dakika, şehrin merkezi Levent’e 10 dakika mesafede olan, İstanbul’daki iki köprü yolunun ortasında bulunan otel, Haliç Kongre Merkezi’ne yakınlığıyla iş dünyasının da nabzının atacağı bir döneme hazırlanıyor. Marmara Üniversitesi Ekonomi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan Ahmet Arslan, turizm sektöründe, Crowne Plaza&Holiday Inn Ataköy, The Ritz Carlton İstanbul, Intercontinental Frankfurt ve Wiesbaden, Swissotel The Bosphorus ile W İstanbul’da birçok farklı pozisyonda görev aldı.

2013 yılında Hilton İstanbul Kozyatağı’nda İş Geliştirme Direktörü olarak atanan Arslan, son olarak Double Tree By Hilton İstanbul-Moda’da yöneticilik yaptı. Ahmet Arslan, 9 Mayıs 2016 tarihi itibariyle Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’daki yeni görevine başladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.