Mövenpick Hotel Istanbul Asia Airport kapılarını açtı

Accor grubu çatısı altındaki Premium Segment Mövenpick markasının yeni oteli Mövenpick Hotel İstanbul Asia Airport, bugün hizmete girdi.

08/10/2021 09:54
Mövenpick Hotel Istanbul Asia Airport kapılarını açtı

Mövenpick Hotel İstanbul Asia Airport, şehrin hızla gelişen Asya yakasında bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı.  Otel, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 1 kilometre uzaklıkta, Teknopark İstanbul ve Intercity İstanbul Park'ın bitişiğinde, konuklarına Türkiye'nin en büyük şirketlerinin genel merkezlerine, organize sanayi bölgelerine, marinaya ve iş merkezlerine yakınlık sağlayan bir konuma sahip.

Otelde 41’i süit olmak üzere 294 oda var

Mövenpick Hotel İstanbul Asia Airport 41’i süit olmak üzere 294 odası ile misafirlerine hizmet verecek. Aile konaklamalarına özel bağlantılı odalar, klasik, superior ve deluxe odaların yanı sıra süit odalarıyla da ön plana çıkıyor. Tüm odalarda bulunan LED TV, kasa ve minibar misafirlere konfor sunarken, otelin Teknopark İstanbul ve diğer iş merkezlerine ve  Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığı avantajlı bir seyahat imkanı veriyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.