Mövenpick Hotel'in yeni Yiyecek Direktörü, Ahmet Baran Ayla...

World Travel Awards tarafından 2010 yılında “Dünyanın En İyi Şehir Oteli” seçilen Mövenpick Hotel Istanbul’a Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak Ahmet Baran Ayla atandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mövenpick Hotel'in yeni Yiyecek Direktörü, Ahmet Baran Ayla...
Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü bitirdikten sonra A.B.D.’de Columbus State Üniversitesi’nde Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği eğitimi alan Ayla, profesyonel iş yaşamına 1995 yılında Swissotel The Bosphorus’da oda servisi bölümünde başladı. A.B.D. Florida’da bulunan bulunan Royal Caribbean International Cruise şirketinde yiyecek ve içecek departmanında çeşitli pozisyonlarda çalıştıktan sonra sırasıyla Hyatt Regency Columbus’ta Restoran Müdürü, İstanbul Renaissance Hotel’de Gece Müdürü, Swissotel The Bosphorus’da Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcısı, Conrad Centennial Singapore’da Yiyecek ve İçecek Direktör Yardımcısı ve son olarak da Sheraton Voyager Antalya’da Yiyecek ve İçecek Müdürü olarak görev aldı.

15 yıllık otelcilik tecrübesini ve birikimini Aralık 2010’dan itibaren Mövenpick Hotel Istanbul’da hayata geçiren Ahmet Baran Ayla, İngilizce biliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.