Moskova-İstanbul uçuşu yanlışlıkla 182 TL'ye satışa çıktı

Rus uçak bileti rezervasyon servisi OneTwoTrip, 479 Ruble'ye (182 Lira) Moskova-İstanbul seferine uçak bileti satışa çıkardı.

22/06/2024 13:31
Moskova-İstanbul uçuşu yanlışlıkla 182 TL'ye satışa çıktı

Rus uçak bileti rezervasyon servisi OneTwoTrip, 479 Ruble'ye (182 Lira) Moskova-İstanbul seferine uçak bileti satışa çıkardı. Türkrus'un aktardığına göre, Business FM portalı Pegasus seferleri için satışa çıkan biletlerin anında satıldığını yazdı. Ancak habere göre servis daha sonra "teknik bir hatayı" gerekçe göstererek müşterilerine satışları iptal ettiğini bildirdi.

Portala konuşan servis yetkilileri aksaklığın birkaç dakika sürdüğünü dile getirdi. Ancak söz konusu sürede kaç biletin satıldığı konusunda bir açıklama yapılmadı. Turizm portalı TourDom ise, bu biletleri alan bazı müşterilerin  check-in işlemini yaptırdığını, ancak biletlerin yine de Pegasus tarafından iptal edildiğini yazıyor.

Rusya Yüksek Mahkemesi benzer bir olayda ünlü alışveriş merkezi TsUM'un internet sitesinden çok ucuza alınan lüks ürünlerin satışının geçerli olduğuna ve iptal edilemeyeceğine hükmetmişti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.