Midtown Hotel’den, U2 konseri için özel kampanya...

Midtown Hotel’den, yılın en muhteşem konseri için, yılın fırsatı. Midtown Hotel, 5-7 Eylül 2010 tarihleri arasında minimum 2 gün konaklama alan misafirlerine, bilet organizasyonunu ücretsiz yapıyor..

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Midtown Hotel’den, U2 konseri için özel kampanya...

U2, 6 Eylül 2010’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda hayranlarıyla buluşacak. “The 360° Tour” kapsamında İstanbul’a gelecek U2, Türkiye tarihinin en büyük stadyum konserine imza atacak. Müzikseverlere muhteşem bir görsel şölen sunan “The 360° Tour” sahnesi, teknolojik açıdan müzik endüstrisinde gerçek bir devrim olarak kabul ediliyor. Sahne, tüm izleyicilere tam anlamıyla 360 derecelik bir görüş alanı sunacak şekilde özel olarak hazırlanıyor.

 
Avrupa ayağında, konser şehirlerinin açıklanmasının ardından biletler saatler içinde tükendi. İstanbul, konser biletlerine sahip olabilmek için, şimdi çok avantajlı bir seçenek var!

midtown hotel, 5-7 Eylül 2010 tarihleri arasında minimum 2 gün konaklama alan misafirlerine, bilet organizasyonunu ücretsiz yapıyor.

 
İstediğiniz kategoride seçeceğiniz biletinizi sizin için ayırtıyor. Ayrıca misafirlerine, Atatürk Havalimanı-midtown arası geliş ve Atatürk Olimpiyat Stadı-midtown arası gidiş-dönüş, ücretsiz transfer de midtown hotel’den.

The 360 º U2 konseri özel paket fiyatı

 Single oda 400 €  Double oda 420 €

Odada meyve sepeti ve şarap ikramı fiyata dahildir.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.