Miapera'da, ödüllü ‘Chestnut Breeze’ kokteyli...

İtalyanca’da, ‘benim’ anlamına gelen ‘Mia’ ile ‘Pera’ kelimelerinin birleşmesinden oluşan Miapera Hotel’in, İtalyanca’da Galata’nın eski adı olan Caladdo Restaruant& Bar’ın da; Avrupa Şampiyonu olan ‘Chestnut Breeze’ kokteylini tadın…

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Miapera'da, ödüllü ‘Chestnut Breeze’ kokteyli...
Pre-Dinner (yemek öncesi) Traditional (yöresel) kategorisinde, Avrupa Şampiyonu olan ve tarifi sır gibi saklanan ‘Chestnut Breeze’ kokteylini mutlaka denemelisiniz.
 
Damakta uzun süre enfes bir tat bırakıyor
 
Kestane şekeriyle hazırlanan enfes ‘Chestnut Breeze’ kokteylinin ana içkisi cin; garnitür olarak, Çubuk Tarçın, Çubuk Vanilya, (Lime) yeşil limon suyu ve kestane şekeri ile servis ediliyor.
Damakta uzun süre enfes bir tat bırakan kokteyl üzerinde, bar tender olduğu yıllarda 2 ay boyunca çalışan Miapera Hotel Yiyecek& İçecek Servis Müdürü Onur Tavlan, kokteyli bir kez tadan kişinin bağımlısı olduğunu söylüyor. Onur Tavlan, Caladdo Bar’ın çok özel kokteylleri ve içecekleri olduğunu belirtiyor.
Şehir yaşamı, kültür ve konforun eşsiz birlikteliğini sunan Miapera Hotel’in Caladdo Restaurant’ı; özel tariflerle donatılmış zengin menüsünde, Türk ve dünya mutfaklarından eşsiz örnekleri bir araya getiriyor.
Yerli ve yabancı içecekler üzerine zengin bir alternatife sahip olan Caladdo Bar görülmeye değer…
Caladdo Restaurant’ın; Pera'nın büyülü dokusuyla bütünleşen modern atmosferinde; hem iş, hem de özel yemeklerinizi lezzetli bir deneyime dönüştürebilirsiniz.
‘Her yemekte mutluluk, her yudumda keyif’ sizleri bekliyor…

 
Rezervasyon: 0212 245 0 245
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.