Merlin, sistem ağını genişletiyor...

Dünya genelinde 200 bine yakın otel, tüm havayolları, uluslararası rent a car şirketleri gibi seyahat endüstrisindeki firmaları tek çatı altında toplayan ‘Merlin Online Rezervasyon Sistemi’ne, komşu olan ülkelerden yoğun talep bulunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Merlin, sistem ağını genişletiyor...

Ülkemizin, online seyahat rezervasyonu konusunda ilk firmalarından biri olan Global Access’in, dünya seyahat endüstrisini buluşturduğu Merlin Online Rezervasyon Sistemi’nin, yurtdışındaki ilk yetkili satış acentacılığı, geçtiğimiz yıl Azerbaycan’a verildi. Sistem,  Azerbaycanlı seyahat acentaları tarafından beğeni görerek, yoğun olarak kullanılmaya başladı. Diğer ülkelerdeki acentaların yoğun talebi paralelinde, önümüzdeki günlerde, Suriye, Gürcistan, Ukrayna ve Türkmenistan’a, ‘Merlin Online Rezervasyon Sistemi’ yetkili satış acentacılığı verilecek.

Merlin Online Rezervasyon, klasik acentayı online acentaya taşıyor

Yurtdışında ilk yetkili satış acentasının, geçtiğimiz yıl Azerbaycan’a verildiğini belirten Global Access Genel Müdürü Barkın Tümay, 2010 yılına hızlı başladıklarını anlatarak, önümüzdeki günlerde 4 ülkenin daha zincire katılacağını söyledi.
Özellikle, turizmi yeni yeni keşfederken, atılım içine giren ülkelerde sisteme yoğun ilginin olduğunu anlatan Barkın Tümay, “Merlin Online Rezervasyon Sistemi’nin, teknolojik altyapısı o kadar güçlü ki, saniyeler içinde, dünya seyahatine yönelik herhangi bir talebinizi, anında sayfalar halinde ekranınızda görebiliyorsunuz. Sahip olduğumuz teknolojik altyapı ile sunduğumuz hizmetimiz ve fonksiyonelliğimiz paralelinde; yerli ve yabancı seyahat acentalarından yoğun talep görüyoruz. Yurtdışındaki ilk yetkili satış acentamızı, geçtiğimiz yıl Azerbaycan’a verdik. Bu yıl, ilk etapta 4 ülkeye verilecek yetkili satış temsilciliğini, yılsonuna doğru 10 ülkeye çıkartmayı planlıyoruz. Komşu ülkelerin ardından hedefimiz, Avrupa ülkelerine açılmaktır” dedi. Barkın Tümay, bu yılın sonuna kadar, yurtiçi ve yurtdışında 3 binin üzerindeki acentayı sisteme katmayı planladıklarını sözlerine ekledi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.