Melas Hotels ilk şehir otelini açıyor
İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.
İstanbul'da ulaşımın ana arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının otel olacağı açıklanmıştı. Geçen süre içinde binanın yıkımı gerçekleştirildi, hali hazırda kaba inşaat sürüyor. Üçüncü kata gelinmiş durumda.
Para Dergisi'nin haberine göre; Antalya merkezli Karamana Turizm bünyesindeki Melas Hotels zincirinin ilk şehir oteli olacak olan tesisin açılışı, gelecek yıl bu zamanlarda yapılacak. 15 katlı ve 185 odalı olması planlanan otelin beş yıldızlı bir iş-konaklama merkezi olması hedefleniyor. Melas Hotels Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Karamana, kendi işletecekleri bu yeni yatırımın bölgedeki oteller arasında yükseleceğini söyledi.
Melas Hotels'in Antalya'da 3 oteli var
Gayrettepe'ye doğru artan plazalar arasında iş insanlarının konaklama ihtiyacına cevap verecek nitelikte, her türlü donanıma sahip otelle birlikte turizm hareketliliğinin daha da artacağı öngörülüyor. Karamana, bölgedeki otel sayısının artmasını beklediklerini de belirtti.
Melas Hotels'in hepsi Antalya'da toplam 900 odaya sahip üç sahil oteli var. İstanbul'daki inşaat bitince otel sayısı dörde ulaşacak. Firma eskiden Türk Telekom Genel Müdürlüğü olan binayı 2015'te 85 Milyon TL'ye satın almıştı.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: