Martı Resort, 'Ege'nin En iyi Tesisi' seçildi...

Türkiye’nin ilk resort oteli Martı Resort, Avrupa’nın en büyük bağımsız tatil sitesi www.zoover.com tarafından 1.788 oteli kapsayan anket ve oylamayla “Ege’nin en iyi tesisi” seçildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Martı Resort,  'Ege'nin En iyi Tesisi' seçildi...

43 yıllık turizm geçmişine sahip Martı Otel İşletmelerine ait olan Martı Resort, en beğenilen tesis olduğunu bir kez daha kanıtladı. Martı Resort, Avrupa’nın en büyük bağımsız tatil sitesi www.zoover.com tarafından “Ege’nin en iyi tesisi” seçildi. Hollanda, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Danimarka ve Türkiye’de ofisleri bulunan Zoover.com’un kullanıcılarının verdiği oylar Martı Resort’ü en yukarıya taşıdı. Özellikle Hollandalı ve Alman vatandaşlarının oyları farkı belirledi. 

 
Marmaris İçmeler Koyu’nda mavi bayraklı, duru ve temiz denizi, eşsiz manzarası ve çevre düzeniyle konuklarını en iyi şekilde ağırlamayı ilke edinen Martı Resort, 252 odası ve ayrıcalıklı hizmet bekleyenlere özel toplam 25 adet villa ve süiti ile rakipleri arasında ayrı bir yere konumlanıyor.
 
Martı Resort’ün restoranlarında Ege ve Akdeniz başta olmak üzere Uzakdoğu, Fransız ve İtalyan mutfağının lezzetlerini tatmak mümkün olurken “Sağlık Kulübü”de misafirlerine coşku ve enerjiyi açığa çıkarmanın en güzel yöntemlerini sunuyor.
 
Martı Resort Genel Müdürü Ali Hazal, “10 puan üzerinden yapılan oylamada 9,8’le Ege’deki 1.788 otel arasında en iyi otel seçildik. Gelecek ay İstanbul’da düzenlenecek törenle plaket ve belgelerimizi alacağız” dedi.
 
Zoover.com’da, 2010 yaz sezonunda % 100 doluluk oranına sahip olan Martı Resort için yapılan yorumlar da bu başarıyı destekler nitelikte. Konuklarını en iyi şekilde ağırlamak için her ayrıntıyı düşünen Martı Resort, çalışanlarıyla ve konuklarıyla birlikte birinciliğin gururunu yaşıyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.