Martı GYO, borsada işlem görmeye başladı...

Geçtiğimiz hafta talep toplama sürecini tamamlayarak 76,7 milyon TL’lik kaynak sağlayan turizm odaklı ilk GYO Martı GYO, 24 Eylül 2010 Cuma günü İMKB’de düzenlenen törenin ardından borsada işlem görmeye başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Martı GYO, borsada işlem görmeye başladı...

Sermaye Piyasası Kurulu, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, Oyak Yatırım Menkul Değerler ve Martı GYO’nun yetkililerinin katıldığı anlamlı törende çana vurulmasıyla birlikte 21 yıl aradan sonra 2’inci Martı da borsaya uçmuş oldu.

 

24 Eylül 2010, Cuma • İstanbul; Türk turizminin köklü markası Martı’nın 1989 yılında halka arzını gerçekleştirdiği, Türkiye’nin halka açılan ilk turizm şirketi Martı Otel İşletmeleri’nin iştiraki Martı GYO’da borsada işlem görmeye başlıyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği talep toplama sürecini başarıyla tamamlayarak, yüzde 49’unun halka arz edilmesiyle 76,7 milyon TL'lik kaynak sağlayan Martı GYO, 24 Eylül 2010 Cuma günü İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İşlem Salonu’nda düzenlenen anlamlı törenin ardından borsaya giriş yapan 2’inci Martı markalı şirket oluyor.

 

MRGYO hisse koduyla İMKB’de işlem görmeye başlayan Martı GYO, portföyünde bulunan ve her geçen yıl değeri artan turizm tesisleri Antalya Kemer bölgesindeki Martı Myra ve Marmaris Orhaniye’deki Martı Marina’nın yanı sıra, Çerkezköy’de 2008 yılında yapımına başladığı yaşam alanı/konut projesiyle de öne çıkıyor.

 

Narin: “Sermayenin Tabana Yayılması Vizyonuna İnanıyoruz”..

 

Sermaye Piyasası Kurulu, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, Oyak Yatırım Menkul Değerler ve Martı GYO’nun yetkililerinin katıldığı törende bir konuşma yapan Martı GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin şunları söyledi: “Sermayenin tabana yayılması vizyonuna olan sarsılmaz inancımızın yanında şeffaf, hesap verebilen ve kazanca odaklı kurumsal yönetim ilkelerimizin de bir ürünü olan Martı GYO’yu halka açtığımız için memnunuz. Geride bıraktığımız halka arz sürecinde yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz. Tek hedefimiz yatırımlarımızı hızla hayata geçirerek Martı GYO’nun kazancını temettü olarak ortaklarımızla paylaşmak olacaktır.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.