Marmaris'te 'Aralıksız tatil güzeli' seçildi...

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan dört yıldızlı Royal Garden Park Otel yönetimi, tesislerinde 14 yıl aralıksız tatil yapan kadın turistler arasında güzellik yarışması düzenledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Marmaris'te 'Aralıksız tatil güzeli' seçildi...

“Marmaris'i nasıl anlatırsınız?” sorusuna, “Dünyada eşi benzeri olmayan doğası, denizi ve yeşili ile mavinin her tonunun bulunduğu cennet” cevabını veren 29 yaşındaki İngiliz öğrenci Linda Gloria yarışmada birinci seçildi.

 

 

Marmaris'in turistik Armutalan Beldesi'nde bulunan oteldeki güzellik yarışmasında 34 İngiliz ve Rus kadın turist podyuma çıktı. Yarışma için havuz başı gelin gibi süslendi ve podyum konularak 800 kişinin oturabileceği alan haline getirildi. Yarışma öncesi Türk Gecesi düzenlendi, DJ'ler Türk pop müziğinden örnekler çaldı. Hareketli müzikler eşliğinde yabancı turistler dans ederek eğlendi.

 

 

Yarışmanın ilk bölümünde yarışmacı turistler podyumda bikini ve abiye kıyafetleriyle yürüdü ve en fazla alkışı alanlar arasında değerlendirme yapıldı. İlk elemede en çok alkışı alan 3 Rus ve 5 İngiliz turist finale kaldı. Finalistlere, “Marmaris'i nasıl anlatırsınız?” sorusu yöneltildi. Soruya, “Dünyada eşi benzeri olmayan doğası, denizi ve yeşili ile mavinin her tonunun bulunduğu cennet” cevabını veren İngiliz öğrenci Linda Gloria yarışmanın birincisi seçildi. Tatil güzeline taç ve altın madalya takıldı. Ayrıca sekiz finalist, aileleri ile istedikleri zaman kullanabilecekleri bir hafta ücretsiz tatil kazandı.

 

 

Royal Garden Park Otel Genel Müdürü Fahriye Temir, tatil için uzun yıllardır oteli tercih eden yabancı kadın turistler arasında ilk kez bir güzellik yarışması düzelediklerini söyledi. Yarışmanın oldukça eğlenceli geçtiğini kaydeden Temir, “Bundan sonra üç yıl üst üste otelimizi seçen kadın turistlerle bu yarışmayı tertipleyeceğiz” dedi. (tourexpi)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.