Marmaris'e denizden 678 İsrailli turist geldi...

Muğla 'nın Marmaris İlçesi, Panama bandıralı dev yolcu gemisi ‘Golden İris’ ile gelen sezonun ilk İsrailli turistlerini ağırladı. Gemiden inen 678 turist bol bol alışveriş yaparak esnafın yüzünü güldürdü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Marmaris'e denizden 678 İsrailli turist geldi...

Mano Cruises Denizcilik Şirketi bünyesine 2008 yılı Mayıs ayında katılan 165 metre uzunluğunda, 16 bin 852 groston ağırlığındaki Panama bandıralı ‘Golden İris’ adlı dev yolcu gemisi, 678 İsrailli yolcu ve 313 personeliyle bugün sabah saatlerinde Marmaris Limanı'na demirledi. Büyük bölümü 45 yaş ve üzerinde olan İsrailli turistlerden bazıları, yat limanı ile Kordon Caddesi'ndeki kafeteryalarda oturdu, bazıları da Kapalı Çarşı'da bol bol alışveriş yaptı. Aralık ayına kadar 8 sefer daha yapacak ‘Golden İris’, saat 21.30'da Yunanistan'ın Rodos Adası'na gitmek üzere Marmaris'ten ayrılacak.

 

Marmaris Liman İşletmeleri A.Ş. yetkilileri, Türk ve İsrail hükümetleri arasında yaşanan politik krizin kruvaziyer turizmini etkilemeyeceğini düşündüklerini belirterek, 2010 Aralık ayına kadar ‘Mirage- 1’, ‘Golden İris’ ve ‘Royal İris’ adlı üç geminin ilçeye toplam 83 sefer yapacağını söyledi. (DHA)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.