Mandarin Oriental Bosphorus, Türkiye'nin en iyi oteli seçildi

Benzersiz İstanbul Boğazı manzarasıyla büyüleyen ve kentin en özel noktasında konumlanan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen Condé Nast Traveler Reader’s Choice Awards 2024’te en yüksek oyu alarak ikinci kez Türkiye’nin En İyi Oteli oldu.

02/10/2024 13:49
Mandarin Oriental Bosphorus, Türkiye'nin en iyi oteli seçildi

İstanbul Boğazı'nın nefes kesen manzarasıyla misafirlerini ağırlayan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, dünyanın en saygın seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveller'ın anketinde en yüksek oyu alarak Türkiye'deki lüks hizmet anlayışını ve prestijini pekiştiren ödüle, ikinci kez sahip oldu.

Condé Nast Traveller tarafından 36 yıldır düzenlenen ve dünya çapında seyahat tutkunlarının tercihleri ve geri bildirimleriyle oluşan Conde Nast Traveler Reader’s Choice Awards, havayolları şirketlerinden otellere kadar geniş bir yelpazedeki mükemmel seyahat deneyimlerini ödüllendiriyor.

Ankete 575 binden fazla okuyucu ve gezgin katıldı

Bu yıl 575 binden fazla okuyucu ve gezginin katıldığı ankette Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul, hizmet kalitesi, sunulan gastronomik lezzetler, genel otel deneyimi, kişiye özel seçkin hizmet anlayışıyla bu yıl da ödüllendirilerek başarısını taçlandırdı.  Otel, geçen yılda aynı kategoride ödül alarak, yeni oteller arasında öne çıkmıştı.

Oylama süreci yaklaşık dört ay sürerken, kazananlar 1 Ekim 2024'te resmi olarak açıklandı. Otel, “Türkiye'nin En Gözde Oteli” seçilmesinin yanı sıra, “Dünya Çapındaki En İyi Oteller” arasına da girdi.

"Bu denli prestijli bir ödüle ikinci kez layık görülmek bizim için büyük bir onur"

Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul Genel Müdürü Matthias Kindl ödülün açıklanmasının ardından “Misafir deneyimleriyle değerlendirilen bu denli prestijli bir ödüle ikinci kez layık görülmek bizim için büyük bir onur.

Tüm ekibimizi bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bu gibi ödüller sunduğumuz üstün hizmet deneyimini daha da ileriyle götürmek için bize ilham ve heyecan veriyor” diyerek ödülden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.