Malatya, en konforlu oteline kavuşuyor...

Malatya Girişim Grubu, kentin en prestijli, konforlu ve gösterişli otelini açmaya hazırlanıyor. 2012 yılında tamamlanması planlanan 5 yıldızlı otel, 21 katı ile şehrin en gözde binası olarak Malatya’ya yakışır konaklama hizmeti sunacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Malatya, en konforlu oteline kavuşuyor...

Malatya’ya yeni bir vizyon kazandırmak, kolektif iş yapmaya örnek olacak çalışmalar başlatmak ve tarihi şehrin modern dokusuna katkı sağlamak amacıyla  Malatya’ya gönül veren 32 İş Adamı tarafından kurulan Malatya Girişim Grubu, ekonomik yatırımlarına devam ediyor. Malatya Girişim Grubu, 14 Kasım 2009 ‘da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan, Jones Lang LaSalle Türkiye tarafından kiralaması ve yönetimi yapılan Malatya’nın tek alışveriş merkezi Malatya Park‘tan sonra şimdi de kentin en prestijli, konforlu ve gösterişli otelini açmaya hazırlanıyor.

 

Malatya Girişim Grubu tarafından hayata geçirilen ve 2012 yılında tamamlanması planlanan 5 yıldızlı otel, 21 katı ile şehrin en gözde binası olarak Malatya’ya yakışır konaklama hizmeti sunacak. Otel, ayrıca 210 lüks odası, konferans salonu, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, lüks restoranları, açık ve kapalı otoparkı, iş yerleri ile kentin merkezine yeni bir soluk getirecek.

 

Otelin temel atma töreni 26 Ocak 2011 Çarşamba günü saat 11.00’da Malatya Resmi Protokolü’nün katılımları ile gerçekleşecektir. Törene ayrıca Malatya Girişim Grubu Başkanı Erman Ilıcak, Başkanvekili Adnan Başdemir ve diğer MGG Üyeleri, Jones Lang La Salle Türkiye Başkanı Avi Alkaş’da katılacak.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.