LykiaWorld Ölüdeniz ve LykiaWorld Antalya’da 23 Nisan Coşkusu…

LykiaWorld Ölüdeniz ve Lykia World Antalya çocukların bu özel gününü çeşitli etkinlikler ile kutluyor. LykiaWorld Ölüdeniz ve LykiaWorld Antalya’da 23 Nisan, birbirinden eğlenceli organizasyonlar ile daha da coşkulu geçecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
LykiaWorld Ölüdeniz ve LykiaWorld Antalya’da 23 Nisan Coşkusu…

Ayrıcalıklı doğası, çocukların ve çocuklu ailelerin vazgeçemedikleri adres LykiaWorld Ölüdeniz, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için dopdolu bir program hazırladı. 22.000 m² alan üzerine kurulu, tiyatro, havuzlar, kaydıraklar, oyun parkı ve daha pek çok eğlence imkanlarının bulunduğu Çocuk Cenneti’ndeki etkinliklere paralel olarak 23 Nisan Kutlamaları Fethiye’ye kortej yürüyüşüyle başlayacak.

LykiaWorld Ölüdeniz’in 3 günlük özel bayram programında sinemadan dansa, balon gösterilerinden kaydıraklı havuzlara, tahta bacak gösterilerinden yüz boyama etkinliklerine kadar çocukların eğlenebileceği her şey düşünüldü. Kutlamalar bünyesinde futbol ve basketbol turnuvaları düzenleneceği gibi, aynı zamanda judo gibi sporlar da yapılabilecek. LykiaWorld Ölüdeniz 23 Nisan programında ikinci günün sonunda ise 24 ülke çocukları arasında yapılacak olan I. LykiaWorld Golden Sun Uluslararası Çocuk Dans Yarışması ile çocukların keyifleri ve heyecanları ikiye katlanacak.

Eşsiz manzarası ile çok özel bir konuma sahip olan LykiaWorld Antalya’nın 23 Nisan kutlamalarında ise birbirinden eğitici, öğretici ve en önemlisi eğlenceli etkinlikler sunuluyor. Lykia Club ekibi ile her yaştan çocuk için çeşitli oyunlar, yarışmalar, spor etkinlikleri ve akşam eğlenceleri bunlardan sadece birkaçı… Sanat atölyesinde el becerilerini geliştirmeye yönelik kumaş boyamadan ipek boyamaya, tişört boyamadan kum boyama, cam boyama, alçı boyama, ahşap boyama, ebru ve tırnak boyamaya kadar ufak bir ücret ödeyerek katılabilecekleri farklı etkinlikler düzenlenecek.

Etkinlikler dahilinde çocuklar sadece eğlenmekle kalmayacak, aynı zamanda yarattıklarını değerlendirme fırsatı da bulacaklar. Program kapsamında çocuk olimpiyatları, ödül töreni, el becerileri sergisi ve çocukların el işlerinin sergisi de gerçekleştirilecek. Çocuklar yoğun geçen bir programın sonunda diskoda dans ederek, birbirinden eğlenceli oyunlar ile benzersiz bir bayram coşkusu yaşamış olacaklar.

LykiaWorld Ölüdeniz ve LykiaWorld Antalya misafirlerine unutulmaz anlar sunmak için en iyiyi ve en kaliteyi sunmaya devam ediyor. Bu 23 Nisan’da da çocukların bayramlarını doyasıya yaşaması için en özel seçim olacak.

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.