Lykia World'ten yeni kampanya

Akdeniz ve Torosları buluşturan muhteşem doğası ve benzersiz manzarasıyla lüks konaklamanın keyfini sunan LykiaWorld Antalya ve Babadağları’nın eteklerine yaslanmış tatil cenneti LykiaWorld Ölüdeniz, konuklarına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Lykia World'ten yeni kampanya
Benzersiz manzarası, mavi ve yeşili huzurla buluşturan ortamıyla Akdeniz’in tatil cenneti LykiaWorld Antalya ile çocuklarıyla beraber tatil yapmak ve aynı zamanda kendilerine de vakit ayırmak isteyen ebeveynlere çok özel bir ortam yaratan LykiaWorld Ölüdeniz konuklarının daha mutlu bir tatil geçirmesi için erken rezervasyon indirimi başlattı.

% 35 oranındaki indirim, 31 Ocak 2011 tarihine kadar yapılacak peşin ve taksitli ödemelerde geçerli olacak. LykiaWorld Ölüdeniz ve LykiaWorld Antalya’da 190 TL’den başlayan tatil fırsatını kaçırmamak için acele edin.

2.5 kilometre uzunluğundaki plajıyla mavi ve yeşili buluşturan, birbirinden özel oda ve süit seçenekleriyle Türk turizm sektörüne ‘keyif’ konseptini kazandıran LykiaWorld Antalya, Türk ve uluslararası mutfakların mükemmel tatlarını ziyafete dönüştüren farklı restoranları ve 11 barı ile konuklarına hizmet veriyor.

Gün boyu farklı etkinliklerin sunulduğu LykiaWorld Antalya’da konuklar, tatil yaparken tercih ettikleri spor dalındaki aktivitelere katılma şansına da sahip oluyor. LykiaWorld Antalya Türkiye’nin ilk ve tek “denize sıfır golf tesisi” olarak açıldığı 2008 yılından bu yana golf tutkunlarının ilgisini çekerken, sekiz tenis kortu ile de tenis severleri cezbediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.