Lykia World Antalya'dan Plaj Voleybolu...

Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Ligi Final Etabı 3. hafta maçları 27-28 Mart tarihlerinde Lykia World Antalya plaj voleybolu sahalarında oynandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Lykia World Antalya'dan Plaj Voleybolu...

Haftasonu Lykia World Antalya plaj voleybolu kortlarında yapılan maçlarda, Beşiktaş Bayan Plaj Voleybolu takımı final etabının bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Erkeklerde ise heyecan son haftaya taşındı.

Erkekler 3. hafta sonu puan durumuna göre; Beşiktaş ve Halkbank 16’şar puanla ilk sıraları alırken, onları 13 puanla Polis Akademisi ve 9 puanla Penta Bilgisayar izledi.

Bayanlar 3. hafta sonu puan durumu ise, Beşiktaş 18; Numune Özcan 14; Tirebolu 12 ve  Gazi Üniversitesi 10 olarak gerçekleşti. 

Dünyada plaj voleybolu ligi düzenleyen tek federasyon olan Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Lykia World Antalya’da düzenlenen turnuva sayesinde voleybol severler keyifli anlar yaşadı. Cumartesi-Pazar günleri oynanan maçlar, NTV Spor kanalında da naklen yayınlanarak izleyiciyle buluştu.

Plaj Voleybolu ligi finalinde, son karşılaşmalar ise 3-4 Nisan 2010 tarihlerinde gerçekleştirilecek. En çok galibiyeti alan takım birinciliğe ulaşacak.


 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.