Lüks otel zinciri dünya turu yapacak ‘CEO’ arıyor

Ramada by Wyndham, dünyayı dolaşıp mekanlarını ziyaret edecek ve geziyi sosyal medya için belgeleyecek birini bulmak için bir yarışma başlattı.

10/10/2024 14:05
Lüks otel zinciri dünya turu yapacak ‘CEO’ arıyor

Bu pozisyona verilen adla “şef yemek görevlisi”, dünya çapında Ramada lokasyonlarına sahip şehirlerde “En lezzetli yerel mutfakları ve deneyimlerini keşfetmekten” sorumlu olacak. CEO, markanın sosyal kanallarında sergileyeceği içeriği kaydedecek ve weblog yazıları yazacak. Dünyayı dolaşan seyahat programı Ramada ile koordineli olarak planlanacak ve beş kıtada konaklamaları içerecek. Potansiyel duraklar arasında Seul, Güney Kore; Belfast, İrlanda; Dubai, BAE; Sao Paolo, Brezilya ve Honolulu, Hawaii.

Ramada, yemek meraklısı ve seyahat etmeyi seven, güçlü yazma becerisine sahip adaylar arıyor. Instagram ve TikTok gibi sosyal medya platformlarında aktif olmak bir artı. Gazetemistanbul'da yer alan habere göre, seçilen başvuru sahibi, Wyndham’ın kapsadığı 21 geceye kadar konaklamaya ek olarak, seyahat masraflarını karşılamak için 10.000 ABD Doları tutarında bir bursun yanı sıra 5.000 ABD Doları nakit alacak.

Aranan şartlar neler? 

Uygun adayların ABD veya Kanada’da yasal olarak ikamet etmesi, geçerli bir pasaporta sahip olması ve gelecek yıl 1 Nisan ile 30 Haziran arasında artwork arda üç haftaya kadar seyahat edebilmesi gerekiyor. Gelecek vaat eden şef yemek yiyen memurların, yemek ve seyahate olan tutkularını gösteren ve neden işi almaları gerektiğini açıklayan bir videoyu TikTok’ta yayınlamaları için 22 Ekim’e kadar süreleri var.

Video başvuruları, başvuranın yemek ve seyahat tutkusuna, rolü neden istediklerini aktarma becerilerine ve videolarının genel kalitesine göre puan verecek olan üç jüri tarafından değerlendirilecek. En yüksek puanı alan iki aday daha sonra kazananı belirlemek için canlı bir video görüşmesine gidecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.