Lüks konutun ismi, bu yıl ‘Lüks otel’e yöneliyor...

Lüks semtlerde gerçekleştirdiği projelerle anılan Seba İnşaat, bu yıl otellerdeki kararlılığını ikinci proje arayışıyla net olarak ortaya koydu. İstanbul’un iddialı otelinin yanına bir otel yapacaklarını belirten Keçeli, ikinci otel için yer arayışında olduklarını kaydetti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Lüks konutun ismi, bu yıl ‘Lüks otel’e yöneliyor...

İstanbul’un merkezi semtlerinde gerçekleştirdiği lüks projelerle adını duyuran Seba İnşaat, bu yıl strateji değişikliği yaptı. Daha çok konut projeleriyle adını duyuran, ancak bunun yanına otel inşaatlarını da ekleyen firma, konutta ağırlığını korurken, eşit ağırlıkta otellere de yönelecek. Firmanın konut inşaatlarından beklediği gelir 100 milyon dolar olurken, Levent Sapphire ile Mövenpick Oteli'nin yanında yer alan alanda Levent Otel Kule projesine başlayacak. Seba İnşaat, ikinci otel projesi için de yer arıyor.

 

1500 lüks konut yaptı...

 
Son 15 yıldır istanbul'un eski semtlerinde lüks konutlar gerçekleştirdiklerini belirten Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, otel inşaatlarındaki ana stratejilerini, "İstanbul ile bütünleşecek kadar iddialı ve onla anılacak kadar markalaşabilecek oteller" sözleriyle anlattı.  Bu doğrultuda 2011'de inşaatına başlamayı planladıkları Levent Otel Kule'ye ek olarak Beyoğlu, Galata ve tarihi yarımada civarında ikinci otel için yer arayışında olduklarını bildiren Keçeli, konut alanındaki planlamalarını da anlattı.
 
Bugüne kadar 70 ayrı noktada 1500’ün üzerinde lüks konutun yanı sıra iş merkezi de yaptıklarını belirten 2011’deki lüks konut çıtalarını  250 adet olarak belirlediklerini açıkladı.

Yeni projelerin adresleri olarak bugüne kadar çalışma yaptıkları semtleri gösteren Keçeli, “İstinye, Sarıyer, Ulus, Levent, Beşiktaş, Şişli, Tarabya, Bodrum-Yalıkavak, Bodrum-Gündoğan, Beyoğlu ve Karaköy’de hem inşaatlarımız devam ediyor hem de yeni projelerimizi bu bölgelerde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

Bodrum’da iki proje

2010'un kendileri için oldukça yoğun geçtiğine dikkat çeken Keçeli, İstinye’de Seba Vadi Konakları ile Seba Vista Konakları'nın yanı sıra Zincirlikuyu’da Seba Flora Konutları’nı ve Kavacık’ta KGK İş Merkezi projelerine başladıklarını anımsattı.

Projelerinin İstanbul ile sınırlı kalmadığını belirten Keçeli, Bodrum Yalıkavak ve Gündoğan'daki iki projeyi gösterdi. Yalıkavak’taki Seba Green’in 44 lüks villadan, Gündoğan’daki Seba Farilya’nın ise 36 lüks konuttan oluştuğunu kaydeden Keçeli, projelerin yüzde 70 oranında tamamlandığını kaydetti. (Milliyet Emlak)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.