Levent Aydın’ a TBMM’den Üstün Hizmet ve Onur Ödülü..

Rusya’nın öncü tur operatörü olan Tez Tour’un Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından üstün hizmet ve onur ödülüne layık görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Levent Aydın’ a TBMM’den Üstün Hizmet ve Onur Ödülü..

Turizm sektöründe elde ettiği başarıları ve Antalya’da yaptırdığı üstün donanımlı iki okul ile tanınan Levent Aydın’a, önceki gün TBMM’de düzenlenen törenle ödülü takdim edildi.
TBMM tarafından devlete ve millete ulusal ve uluslar arası düzeyde üstün hizmette bulunan kişi ve  kuruluşlara  verilmekte olan onur ödülüne layık görülen Levent Aydın : ‘‘Yaşadığım topluma yararlı olmak, Türkiye’nin vizyonuna katkı sağlayabilmek, benim için çok değerli. Her hizmet adımı, eğitimsizliğin ve işsizliğin yenilmesi demektir. Bu ödül, sadece yaptıklarımızın neticesi değil, bundan sonra yapacaklarımızın da başlangıcı olacaktır’’ dedi.



Geçtiğimiz ay iş dünyasının en prestijli dergilerinden olan TIME dergisine turizm değerlendirmeleri ile konu olan Levent Aydın, sosyal sorumluluk projeleri ve turizm alanındaki faaliyetlerinin her geçen gün hız kazanarak devam edeceğini ifade etti.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.