Leipzig Havalimanı'nda 'Deve'li Türkiye Tanıtımı...

Almanya Leipzig/Halle havalimanının salonlarında, Türkiye tanıtım haftası başlatıldı. Tanıtımın en ilgi çeken bölümü ise, Leipzig hayvanat bahçesinden getirilen 3 adet deve oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Leipzig Havalimanı'nda 'Deve'li Türkiye Tanıtımı...

Alman hayvan bakıcılarının Türk motifleri taşıyan kıyafetleriyle, havalimanının ana binasının içinde deve gezileri düzenlemesi, yabancı basının ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Türk tanıtım haftasında ayrıca slayt ve sahne gösterilerinin de yapıldığı salonda, seyahat acenteleri de vitrinlerini Türkiye ürünleriyle süslediler.

 

Leipzig kentinde dışarıda eksi derecelerde karlar düşerken, içeride Türkiye sahillerinin tanıtımı yapılması konusunda konuşan Havalimanı sözcüsü Evelyn Schuster, “Yaşadığımız soğuk günlerde, bu görüntüler herkesin içini ısıtıyor” dedi.

 

Yaz aylarında ortalama 30 uçağın Antalya istikametine hareket ettiğini hatırlatan Schuster, “Havalimanımızdan Antalya’ya yoğun bir talep var. Buradaki etkinliği tam zamanında başlattığımızı düşünüyorum. Özellikle çocuklu aileler etkinliğe büyük ilgi gösteriyor” dedi. (tourexpi)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.