Lara Barut Collection ve Acanthus Cennet Barut Collection’da Selen Beytekin Rüzgarı

Türkiye'nin önemli caz vokallerinden Selen Beytekin, bayram boyunca müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Lara Barut Collection ve Acanthus Cennet Barut Collection’da konser veren Beytekin, unutulmaz parçaları seslendirdi.

20/06/2024 14:10
Lara Barut Collection ve Acanthus Cennet Barut Collection’da Selen Beytekin Rüzgarı

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan Lara Barut Collection ve Acanthus Cennet Barut Collection’da "Soul Vibes" projesiyle caz, R&B, funk, soul, blues ve gospel müziğini harmanlayan Selen Beytekin sahne aldı. Beytekin, Şenova Ülker (trompet), Engin Recepoğulları (saksafon), Ercüment Orkut (piyano), Ozan Musluoğlu (bas), Ferit Odman (davul) ve vokallerde Elif Demirbağ, Yağmur Bakar ve Zeki Bozkurt eşliğinde unutulmaz bir performansa imza attı.

Bayram’ın üçüncü günü olan 18 Haziran’da Selen Beytekin, Acanthus Cennet Barut Collection’da sahne aldı. Usta müzisyenlerle birlikte caz ve soul müziğinin en güzel örneklerini sunan Beytekin, bu performansıyla dinleyicilere eşsiz bir müzik deneyimi yaşattı.

Bayram’ın dördüncü ve son günü olan 19 Haziran’da ise Selen Beytekin, Lara Barut Collection sahnesinde müzikseverlerle buluştu. Eşsiz yorumları ve zengin repertuarıyla Beytekin, bu özel günde de dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Selen Beytekin’in Doğum Günü Acanthus Cennet Barut Collection’da Kutlandı

Bayram’ın üçüncü gününde Acanthus Cennet Barut Collection kulisinde Selen Beytekin’e sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Mutluluğunu saklayamayan Beytekin, tüm ekibe teşekkür etti.

Selen Beytekin’in Acanthus Cennet Barut Collection ve Lara Barut Collection’daki konser takvimi ise şöyle;

Acanthus Cennet Barut Collection 20 Temmuz - 8 Ağustos - 8 Eylül

Lara Barut Collection 21 Temmuz - 7 Ağustos - 7 Eylül


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.