Kuşadası'na 2 bin 230 turist geldi...

Kuşadası’na Yunan bayraklı "Cristal" ve "Aqua Marin" ile Malta Bayraklı "Gemini" isimli gemiler ile Amerika, İspanya ve İngiltere başta olmak üzere değişik ülkelerden gelen turistlerin bir bölümü otobüslerle Efes ve Meryem Ana Evi turuna çıktı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kuşadası'na 2 bin 230 turist geldi...
Kuşadası Ege Ports Limanı’na gelen üç gemiyle ilçeye 2 bin 230 turist giriş yaptı. Bazı turistler ise Kuşadası çarşılarında alışverişe yaptı. Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar, 2010 sezonuna hızlı bir giriş yaptıklarını belirterek, "Son 2 yıldır artan tanıtım çalışmalarının yanı sıra limana gelen gemilerle Kuşadası turizmi daha da canlanacak. 2010 sezonuna hızlı bir giriş yaptık" dedi.

 

Limana gemilerin gelmesiyle, kepenklerini açan esnaf da turizm sezonundan umutlu olduklarını belirtti. Kuşadası esnafından Murat Karaman, "2010 sezonunun geçen yıllara oranla daha iyi olacağına inanıyorum. Yaşanan krizin ardından geçen yıl tatillerini erteleyen insanlar, bu yıl tatile çıkacaklar. Turizmcilerden aldığımız bilgiler de bu doğrultuda" diye konuştu. (DHA)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.