Kurfal Hotel, turizmcileri ağırladı..

Ağva'nın S belgeli tek organik oteli olan Kurfal Hotel, 26 Eylül'de turizmcileri ağırladı. Danışmanlığını Hotel Ajans – Anima Group’un yürüttüğü Kurfal Otel Yönetimi, Danışmanları Jale Kibritçioğlu ile birlikte misafirlerini keyifle ağırladılar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kurfal Hotel, turizmcileri ağırladı..

Otelin sahipleri Nail Kaya ve Şükran Kurşun kardeşler, misafirlerine açık büfeden servisi kendi elleri ile yaptılar. Balkabağından yapılan börek, dağ mantarları, organik çiftlikte yetiştirilen sebzelerle  hazırlanan büfenin tadı damaklarda kaldı.

 
Kurfal Hotel'i tanıtan Jale Kibritçioğlu, "İstanbul’a en yakın mesafede bulunan Türk turizminin giderek gelişeceği Ağva’da S Belgeli Kurfal Hotel, yenilikçi, farklı hizmet anlayışı ile dünyanın her yöresinden gelen turistler ve bölgesel yakınlığı nedeniyle İstanbul, İzmit, Gebze’den gelen çok sayıda şirket misafirlerini ve toplantı gruplarını ağırlıyor" dedi.
 
Kurfal Hotel’in Yönetim Kurulu Başkanı Nail Kaya da, misafirleriyle güzel bir sonbahar gününü paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bizim için her şeyden önemlisi, Ağva’nın turizmdeki yeri ve öneminin anlaşılması. Oksijeni ve doğasıyla, tatil, sağlık ve kültür turizminin çok gelişeceği bir bölgedeyiz. Bir yatırımcı olarak, Ağva’nın bu potansiyelini geliştirmek için uğraş veriyorum ve inanıyorum ki, Ağva turizmde bir patlama yaşayacak" diye konuştu.  
 
Otelle ilgili bilgiler de veren Kaya, "Otelimiz, Ağva Şile’de Plaja 50 m mesafedeki S Belgeli statüdedir. Dere kenarındaki Gizli Bahçe Restoranı, Mini Golf & Aktivite merkezi ile bugün İstanbul ve çevresinde organik beslenmeyle hizmet veren tek tatil ve iş otelidir. Otelimize  ait organik sebze ve meyve çiftliğinde huzurla beslenirken, doğa, deniz, nehir turu,  kültür, eğlence ve çeşitli aktiviteler ile hem tatil hemde iş amaçlı konaklamak isteyen misafirlerimize  alternatifler sunuyoruz.
 
Toplantı salonlarıyla, iş dünyasını ağırlıyan otelimiz, doğanın en güzel renklerini, enerjisi ile buluştuyor, başarıya destek sağlıyor" dedi. Kendine has Ağva dokusu, muhteşem dekoru ve çok yönlü üniteleri ile  Otel toplam 32 odadan oluşmakta" dedi.  
 
Otel,
 
1 Presidential Suit, 

1 Private Harem Room

3 Honeymoon Rooms

3 Superior Country Rooms

8 Deluxe Business Rooms with Terrace

16 Standart Rooms                                                       

Harem  Odası Su Yatağı, Şöminesi, Terası ile keyfe keyif katıyor.

Dilerseniz otel tarafından düzenlenen kültür ve doğa turlarına katılarak, Kilimli Koyu'nun muhteşem denizindede serinleyebilirsiniz.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.