Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda üst düzey atamalar

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla açıklanan kararnameye göre, çeşitli devlet kurumlarında önemli değişiklikler gerçekleştirildi.

26/07/2024 11:59
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda üst düzey atamalar

Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere birçok üst düzey bürokrat görevden alındı. 

Kültür ve Turizm Bakanlığında Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ahmet Arslan ile Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın ve Personel Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aydın görevden alınırken, Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Abdi Dölek atandı. Bakanlık bünyesinde çeşitli görevlere de 16 atama gerçekleştirildi.

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığına Betül Kiminsu, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığına Ebru Akyol Zor, Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcılığına Erkan Tarhan, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcılığına Abdulsamet Taş, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığına Yusuf Seven, Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdür Yardımcılığına Serkan Emir Erkmen ve Vildan Satık atandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.