Krizde tatil planlarını erteleyenler, bu yıl turizme doping olacak...

Krizin damgasını vurduğu 2009'da tatile çıkmayanların bu yaz için tatil planlarını hazırlamaya başladığı şu günlerde turizm şirketleri de yoğun bir çalışma temposu içine girdi. Talep artışıyla beraber krizin sektördeki etkileri, yerini canlanmaya bıraktı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Krizde tatil planlarını erteleyenler, bu yıl turizme doping olacak...

Krizin damgasını vurduğu 2009'da tatile çıkmayanların bu yaz için tatil planlarını hazırlamaya başladığı şu günlerde turizm şirketleri de yoğun bir çalışma temposu içine girdi. Talep artışıyla beraber krizin sektördeki etkilerinin yerini canlanmaya bıraktığını söyleyen Tivoli Turizm Genel Müdür Yardımcısı Kaan Erdoğan, gelen taleplerin paralelinde bu yıl yüzde 150'nin üzerinde büyüme hedeflediklerini belirtti. 

Krizin ilk darbeyi tatil planlarına vurduğunu kaydeden Erdoğan, firmaların da kriz nedeniyle bayi toplantılarını ertelediğini ifade etti. Bu yıl bayi gezilerinde de ciddi oranda artış olmasını beklediklerini dile getiren Erdoğan, "Bayi toplantı ve gezilerinde ağırlıklı olarak Avrupa ve Uzakdoğu ülkeleri tercih ediliyor. Uzakdoğu bu yıl tur fiyatlarının düşmesi ve sene boyunca tropikal bir iklim yaşaması nedeniyle yoğun ilgi görecektir" diye konuştu. (Referans)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.