Kocaeli’ye 4 yıldızlı otel geliyor

Kocaeli’de yeni bir otel yatırımı daha geliyor. Dilovası’nda yapılacak olan otelin proje bedeli ise 98 Milyon 400 Bin Lira. Otel projesi ile ilgili “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

04/03/2025 14:49
Kocaeli’ye 4 yıldızlı otel geliyor

Kocaeli’de konaklama alanında yeni yatırımlar devam ediyor. ST Turkuaz Turizm Yatırımları A.Ş.adlı firma tarafında Dilovası’nda 4 yıldızlı bir otel yapılacak. 2 bin 213 metrekarelik alan üzerinde inşaa edilecek olan otelin toplam kapalı alan büyüklüğü 9 bin 880 metrekare olacak.

226 YATAK KAPASİTELİ OLACAK

Proje kapsamında otel, 5 katlı, 106 oda ve 226 yatak kapasiteli olarak planlandı. 24 ay içerisinde tamamlanması planlanan otel projesi için 98 milyon 400 Bin TL yatırım yapılacak. Projenin inşaat aşamasında 30 kişinin, işletme aşamasında ise 40 kişinin çalışması planlanıyor. Proje ile ilgili “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.