Kızkulesi, yaza damga vurmaya hazırlanıyor...

2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul’ un imzası Kızkulesi, 360 derece boğaz manzarası ve zengin menüleriyle ziyaretçilerine unutamayacağı anlar yaşatmaya devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kızkulesi, yaza damga vurmaya hazırlanıyor...

Her akşam 20:15 – 00:30 saatleri arasında canlı müzik eşliğinde birbirinden leziz Türk ve Dünya Mutfağından seçme lezzetler sunuyor. Romantik akşam yemeklerinin yanı sıra önemli iş yemeklerine de ev sahipliği yapan mekanda keyifli saatler geçirebilirsiniz. Dünyada eşi olmayan konumu ve binlerce yıldır anlatılan efsaneleri ile İstanbul’un imzası Kızkulesi’nde kişi başı 75-TL den başlayan fiyatlarla, damak tadınıza uygun alternatif seçenekli, başlangıç, ara sıcak, ana yemek ve tatlıdan oluşan 4 course menü seçeneklerimizi tercih edebilirsiniz.

 

Yalnızca ülkemizin değil, dünyanın sayılı eserleri arasında yer alan Kızkulesi, gündüzleri müze ve kafeterya, akşamları ise restaurant olarak davetlilerine hizmet veriyor. Özellikle yaz sezonunda 280 kişi kapasiteli dış alanı ile nikah ve düğün davetleri için seçkin bir alternatif olan Kızkulesi’nde davet organizasyonları ile ilgili  www.kizkulesi.com.tr adresinden bilgi alınabilir.

Kızkulesi’nde Efsaneler Gerçek Oluyor…

Dünyada eşi benzeri olmayan bir mekanda, “Evet” demek isteyen çiftlerin gözdesi Kızkulesi, yaz sezonunu açıyor. İstanbul Boğazı’nı 360 derece gören manzarası, zengin menüsü ile dünya mutfağından eşsiz tatları bir arada misafirlerine sunan Kızkulesi, her zamanki gibi yine düğün ve nikah organizasyonlarının en gözde mekanlarından birisi olmaya devam ediyor.

 

Hamoğlu Holding tarafından 2000 yılında, tarihi dokusuna ve geleneksel mimarisine bağlı kalınıp, restore edilerek ziyarete açılan İstanbul’un imzası Kızkulesi, romantik bir birlikteliğe başlayacak olan çiftlerin bu anlamlı günlerini, sahip olduğu eşsiz atmosferi ile ölümsüz kılıyor.

Dünya mutfağından zengin seçenekleri ile davetlilerine ayrıcalıklı bir düğün programı sunan Kızkulesi’nde sizin de aşkınız efsane olabilir. Bu eşsiz mekanda organize edilen düğünler için yaklaşık 280 kişi ağırlanabiliyor. Tercihinize göre iç ve dış mekanda düzenleyeceğiniz düğün törenleri için ulaşım, özel teknelerle ücretsiz olarak sağlanıyor. Yalnızca ülkemizin değil, dünyanın sayılı eserleri arasında yer alan Kızkulesi, gündüzleri müze ve kafeterya, akşamları ise restaurant olarak davetlilerine hizmet veriyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.