"Kiss Flights" da iflas etti...

"Sun4"nun batışının birkaç gün sonra, İngiltere merkezli "Kiss Flights" adlı acenta da iflas etti. "Kiss Flights", 17 Ağustos itibariyle battı ve 13 bin turist İngiltere dışında mağdur.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
"Kiss Flights" da iflas etti...

Türkiye, Yunanistan, Mısır ve Kanarya Adaları başta olmak üzere İngiltere’de ucuz tur ve uçak bileti satışı ile bilinen “Kiss Flights” adlı seyahat acentasının da battığı CAA – Sivil Havacılık otoritesi tarafından duyuruldu.

 

CAA – İngiltere Sivil Havacılık otoritesi ve ATOL tarafından 17 Ağustos geç saatlerinde resmi olarak duyurulan batış ve operasyona el koyma durumu ile ilgili yapılan açıklamada; "İngiltere dışında olan yaklaşık 13 bin İngiliz vatandaşı bizim güvencemizde evlerine getirileceklerdir" denildi.

 

ATOL ve CAA – İngiltere Sivil Havacılık otoritesi, ileri tarihlere yönelik 60 bin rezervasyon bulunduğunu ve konuyla ilgili olarak durumun kontrollerinde olduğu belirtildi.

 

ATOL üyesi 4233 alt seyahat acentası tarafından yapılan satışların ATOL güvencesi altında olduğu ve ileri tarihlere yönelik tatil programı alan İngilizlerin havalimanına gitmk yerine kendilerini aramalarını istediklerini belirttiler.

 

17 Ağustos saat 22:00’den itibaren yurt dışında karşılaşılan sorunlar ve daha fazla bilgi için CAA’ya başvurmalarını,  ATOL korumalı Flight Options müşterilerinin 0044 161 444 5811 nolu telefonu aramaları bilgisini verdiler. (aktüelmarmaris)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.